Wednesday, October 23, 2013

Occupational therapy HUMAIRA

Ahad lepas, si budak Humaira ni kena gi terapi iaitu terapi carakerja. Pakar tu tanya macam2.. Alhamdulillah byk Humaira dapat buat. Cuma bab nak support badan sendri dia tak blh lg. Duduk boleh bila didudukkan. Nak duduk sendri tak dapat lg :-P

Bercerita tentang terapi ni, dulu ros takut jgak. Tp dengan semangat suami dan kawan2 blogger group watsapp byak membantu untuk Ros pergi sana. Best jugak bila g sana. Nampak anak2 hepi je. Auni pun boleh join main :-)

Kat sana, dia ajar urut kuatkan tangan. Dan letak kiub atas kiub. 15minit dia suruh main dengan Humaira setiap hari. Hehe.. Kat sana, dah rasa anak Ros yang lambat tapi ada lagi yang lambat. Semoga anak2 terapi ni berdikari dan berjalan dengan mudah. Ros buat terapi ni dekat Hospital Sultan Abd Halim, Sungai Petani. Senang buat kat sana sebab leh request hari Ahad. :)

Kecian tengok kena wat macam tu..hihihi
Kakak Auni pun nak sebuk2 :p

16 comments:

Irene Dahayu said...

Macam adam mula2 dulu ros... ros buat kat mana?

Kakcik said...

Comelnya Humairah. :)

♥ ROS ♥ said...

@irene : kat hospital sp... Sebab lahir kat situ mmg dah ade problem... So trus checkup kt sana... Hehhehe

@kakcik : comel dlm gmbr je ni..kikiki

Kakzakie said...

Insya-Allah kalau rajin mesti akan ada perkembangan yg lebih positif. Macam Ros kata ada yg lebih lambat, so not bad buat Humaira. Gebus betul pipi Humaira kan:)

Umi Qi said...

Comel gebu cantik betul anak ros ye....bgus ye terapi nih....at least kita boleh tahu daya upaya pembangunan mereka macam mana kan...huwaaa serius rasa mcm nak terjebak sama...

Nurzakiah Hanum said...

ala tomei2

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

salam pekenalan dari umi ..

comelnya baby sis ni ..gebu n cute sangat ..apapun ..umi doakan yang terbaik buat humaira (^_^)

SweetLikeWhat said...

caiyok syg auntie!!!auntie yakin humaira boleh..muahh sekali

Haslinda Sadiken said...

comal la sayang humaira nie..

Qhaifa Nur said...

In Shaa Allah..tunggu berita gembira dari Humaira Auntie Nur ni......

Siti Asiah said...

Lama dah akak tak singgah sini...makin besar dah HUMAIRA...;)

ct shah said...

humairah comel!

Khai♥Rin : anies said...

buat terapi ni xde bersangkut paut dgn masalah kesihatan ke?

::puan ungu:: said...

cutenye humairah...

Mimy Hamid said...

Insha Allah ada jalan ...jangn putus asa

Mimy Hamid said...

Insha Allah ada jalan ...jangn putus asa