Wednesday, June 19, 2013

Park View Tower : Home kitchen

Dah 4tahun tinggal kat sini, harini bru nak tunjuk gambar dapur.. Apa kes?? Hehehe.. Kitchen kabinet kat rumah ros ni pilihan my asben. Sebab buat sebelum kahwin. So byk ikut citarasa dia. Ros masuk umah ni tgk suma dah siap. Alhamdulillah.. :-)

Berdasarkan pengalaman dapur mcm ni, byk yg harus diperbaiki lg. Kalau2 ada rezeki duk umah bwah plak, memang design mcm ni BUKAN pilihan kami lg.. Hehehe..

Ramai kata dapur mcm ni tuan rajin masak..oh no! Little big NO!! hahaha. Time malas memang beli jgak. And satu lg, hujung minggu tak pernah masak sbb pergi umah mak n mil je. Kehkeh :-)
Bab susunan brg tu slalu kena tegur dgn mak. Sebab ros xda seni nk mengemas. Sory mak, bakat mak tak menurun kat ank dia.haha. Apa pun yg penting kita selesa nk msak kat dapur tu. :-)

29 comments:

Nurzakiah Hanum said...

kemas dan teratur

PinKy MoMMa said...

hijau dapur dia..segar mata memandang hehehe

Ayu azmir said...

cantiknya dapur.....

ZazaMyMoon said...

Hijau sejuk mata memandang.. ;)
Salam kenal. sy dari Gojes Blogger Supermom & Baby..
jadi follower #678
jemput dtg blog http://zazaabdullatif.blogspot.com/

cikcoklat a.k.a Haiza said...

Kaw umah lg feberet adalah dapor...hihihi...kemasnye

mama maman aka yana said...

ok la tuh.. untung dpt masuk rumah cuci kaki jew.. :)

erin said...

cutenya dapur..suke :)

~ NANA ~ said...

cantik hijau daun pisang macam ni :)

aLyNnZ said...

Cantik jugak warna hijau muda ni kan..freshhh jer..KC alynn warna merah kononnyer nak bg semangat membara memsasak ermmm..tak jugak..

mama ila said...

cantiklah warna hijau lembut tu...ceria nampak dapur =)

nurul izayani said...

Cantikkk!

aanie said...

sama la kita...dapur je cantik, tp malas masak...haha....

cheqna said...

dapur memang tempat paling cheqna suka..hehehehe

Khai♥Rin : anies said...

sedap mata memandang...

amal said...

bestnye dapur dia :)

Siti Haslinda Sadiken said...

lawa dapur..ijau epal :)

Hana Soffelia said...

Cantik dapur Ros. Suka kaler hijau tu..

:: Mrs.SyahNia :: said...

menarik warna hijau!
semangat nk msk hari2 kan..hihi

cikpingu said...

suke hijau... nak jugakkk dapur cmni..hahahaha

achiek anis said...

dapur kita sama tema kan...perasan tak...

hijau....ngeee

bestnya dah ada rumah sendiri...

suka kitchen bar tu...

tgu ada rumah sendiri nanti...:)

Cik Puan Rara said...

cantinya dapur awak! hijau.kemas je.haiii! salam kenal dr rara =)

Anak Lebah Comot said...

wow..sangat menarik warna hijau..lom pernah tgok lagi

♥ ROS ♥ said...

Tq semua..klu tgk luar xde la cntik mcm ni..ni sbb lighting n effect kamera jgak..ekkeke :p

BaTiK_PiNk said...

Dah ok sangat dah tu ros...kalau yani dah serba lengkap dah tu... :)

::EIDA:: said...

ros... okay je ida tgok dapur tu.. sejuk mata memandang.. heee~ umah sewa ida pun ade kc. owner punya.. hiihhihiih

Kakzakie said...

Manis bila gandingan warna hijau jadi sejuk... oklah apa yg tak kena Ros nak banding dgn mak yg expert ye:)

Kakzakie said...

Ros... kakak dtg nak inform yg kakak dah email message. Kalau tak sampai Ros cuba email kakak di sini promceil@streamyx.com

eMMe said...

cantik la dapur ros, hijau lagik..
sukaaa..kemas je tgk.. ade seni pe..
tak tgk dapur akak lagi cam tongkang pecah, hahaha...

Masya said...

samalah ros akak pun x berseni nak mengemas ni huhuhuhu