Thursday, September 18, 2014

Jamuan raya bertam perdana 2

Perghh dah berbulan abis raya bru nk crita.kekeke. salah satu keistimewaan di tmpat tggal ros ni diorg mcm bersatu la. Chewaah. Kdg ada gotong royong, kdg ada ceramah. Kalau di bln puasa, ada majlis berbuka puasa (>_<)
Alhamdulillah smoga kejiranan di sini kekal selamanya. Dah byk kemudahan di sini. Kedai pun dh byk. Mydin pun ada, tak lama lg tesco plak nk naik. Hehe.
Kat bwah ni ada gmbr skit tentang jamuan raya bln lepas di bertam perdana ni.

Wednesday, September 17, 2014

Update Humaira : Dah boleh Jalan

Alhamdulillah syukur sangat bila tengok si kecik ni tergedek2 jalan.. Dulu kerap jugak jatuh time berjalan, sekarang ni alhamdulillah dh maju skit tanpa jatuh..hihihi.. Di kala umur 1tahun 10bulan baru mek ni dpt jalan... Insha Allah korang if anak aktif ke sana sini dengan cara ngesot, merangkak maknanya dia boleh jalan mungkin take time..

Memang hampir putus asa jgak.. Sebak sangat bila dpt tau anak tak dapat jalan mcm doc ckp. Ros pergi fisio lagi doc duk ckp mcm2. Lastly, amek keputusan tak nak pergi fisio.. Kikiki.. Bebaru ni lepas Humaira dah jalan, ros call balik tempat fisio tu untuk pergi..kekekke... Ok la, xder la duk dgr ugutan lagi kan :p