Tuesday, May 20, 2014

Kedai serbaneka area Kepala Batas

Mencari kedai hardware? Kedai lampu? Kedai barangan outdoor? Kedai cat? Kedai sticker? Kedai wallpaper? Aksesori tandas? Blind? Semuanya ada di sini.. Iaitu Homemark hardware Sdn.bhd di Pongsu Seribu, Kepala Batas.. Memula sampai sini kitaorang macam tergamam la jugak area kepala batas ade kedai sebesar ini. Kikiki... Kitaorang pergi mencari stamping stone untuk landscape, katanya kat sini rm7 sekeping.. Paling murah kawan asben tolong surveykan...

Sesape yang nak pindah rumah baru, korang leh la survey barang2 di sini yer... Kat bawah ni ada detail gambar...


Kat bawah ialah barangan outdoor rumah.. Batu bata untuk landscape suma ade di sini.. :)
                                 Pelbagai jenis roof/awning ada di sini

Bawah ni pulak ialah barangan hardware yang terdapat dalam kedai ni.. Memang tak sangka la macam2 ada :) harga Ros xpasti murah atau tak.. Kitaorang ronda2 je dalam ni :)





Aksesori tandas pun ada, shower pun ada... Haishhh besar sungguh kedai ni.. :)

Ni pulak lampu-lampu di kedai ni.. Yang xtahan, lampu boleh dikatakan semuanya CANTIKKKKKKKKK.... kenapa la xjumpa kedai ni sebelum masuk rumah dulu? Kikiki :p eh..apapun bersyukur dengan apa yang ada kat rumah skrgg :p

Dan yang paling taktahan tengok wallpaper ni.. Aduhai.... Angkat letak angkat letak je kitaorang tengok wallpaper ni... Bajetttt ketattttt... Kahkahkah :p harga dari rm70-rm150...

Sekian laporan dari Ros... Hahahha... Maaf penuh gambar..kikiki :) jom reramai yang stay at area Kepala Batas jenguk jenguk kedai ni...












2 comments:

Yaya Azura said...

banyaknya barang..
best nie cuci mata..hehe

Mommy_Cha said...

amboi entry 30 gambar ni.
hihihihi