Wednesday, July 02, 2014

Kedai Landskap Sungai Petani : LOT GREENS ENTERPRISE

Sejak berjinak-jinak dengan dunia pokok ni, boleh dikatakan hari cuti ja nak pergi tengok/beli pokok.. Kekkeke... Kat sini rasanya yang terbaik di Sungai Petani. Dah macam duk kat cameron highland bila datang sini.. :p dah lama teringin nak g cameron highland... (Harap sgt asben memahami.kikikiki)
Korang tengok je lah gambar kat bawah tu yer... Tak tau nak citer macam mana lagi.. Kahkah..
     Nak masuk pun dah bersemangat tengok bentuk macam ni kat ruang masuk :)

Pokok petunia paling banyakkkk, dah macam cameron highland duk kat sini.. Sekarang ni ada promosi sehingga raya.. Beli 3 percuma 1.. Rm15 untuk setiap pasu :)

                   Pasu dan tanah pun ade jual kat sini.. 

Aneka aksesori garden ada kat sini.. Boleh la terjah nanti bila garden dah siap..

Ni peta nak ke Kedai landskap tu.. 

Nak details lagi , korang leh ke website lot green enterprise ni :)
         
 http://www.lotgreensnursery.e2pages.com






6 comments:

LYAfrina said...

cantiknya..
byk bunga2... mau x geram

Kakzakie said...

Kalau dekat kakak pun nak pergi Ros. Kakak pun sama macam Ros suka pergi tempat macam ini. Kakak suka bunga Ros, orkid dan puding yg daun warna-warni tu...

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya view

Maria Hasun said...

pergh pergh lawanya bunga

Khai♥Rin : anies said...

sy cuma penah smpi kt tesco tu je hehehehe

harriS said...

Ishhh..slalu dok lalu jalan ni...xpernah perasan ada kedai nurseri cantik mcm ni..nk kena singgah pas ni..thanks puan