Friday, June 27, 2014

Kidzoona Aeon Bukit Mertajam

Alhamdulillah dah masuk hari kedua Ramadhan :) 
Ok, citer lama nih.. Hahhaha.. Hari Khamis lepas.. Buat mak yang jarang bawak anak kluar mcm Ros ni, dapat g sana memang besttttt... Mak yang xcited lebihh :p hahahah... Kitaorang pergi hari Khamis sebab bebaru ni pergi sabtu parking full, kidzoona pun padat... 



Syukur asben Ros keje 3hari jer... Isnin, Selasa dan Rabu. Hari lain dia cuti.. Tapi kitaorng banyak duk rumah.. Susah nak keluar2 ni.. Kekkke.. :p bak kata Rumahku Syurgaku :) Rumah pun xdelah cantik mana pun.. :p eh dah lari topik... Hihihi.. Ok pasal kidzoona ni memang best sangat.. Harga pun xde la mahal sgt.. Berhibur untuk anak kan :)


P/s: andai la dpt wat playroom diorg mcm ni.. Kekeke.. Tp selalunya bebudak duk kat umah diorg cpt jemu kan.. Haishhh :p 









5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sukanya anak2

Allene said...

tak ramai orang... selesa nak main.

Maria Hasun said...

muka happy jer budak budak tu :D

LYAfrina said...

syurga kanak2


Salam Ramadhan dari Lya

Masya said...

bestnyakan.. mcm tak ramai org jer.. klu kat klg adehhh berebut² budak² nak main tau.. ramai sgt..