Thursday, January 31, 2013

Roti canai TRANSFER ROAD, PENANG

Memang famous jugakla tentang ROTI CANAI nih.. BAK kata KALAU MAI PENANG, TAK KENA TAK SAH LA SBB ROTI CANAI KAT TRANSFER ROAD NI ANTARA MAKANAN MENARIK DI PENANG :) hihihi...

Bagi Ros, kalau makan situ memang lagi sedap dari TAPAU wat balik, sebab asben pernah wat balik tapi rasa tak mengancam..kahkah... Makan kat situ memang lagi power, meleleh.. walaupun comot2 kuah dia kat pinggan tu RASA ITU PENTING..

Sesiapa yang suka pedas memang sedap roti nih.. sesape yang alah pedas memang tak leh makan sebab kuah ayam pedas sangat.. and AYAM dia makan sebelah tangan pun bolehh sebab LEMBUTTTT sangat :P

hanya di tepi jalan...berhadapan dengan nasi padang...
mak over lebihhhh... hahahah :P

23 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

menarik nih!

Kakzakie said...

Kakak bukan geram dgn roti canai tu tapi dgn si montel yg Ros dukung. Heee... kalau kakak dapat ni:)

BERT said...

roti cnai banjirr! tgk pn npmk sdp!

♥ ROS ♥ said...

Jejalan ke penang pulak..kikiki

♥ ROS ♥ said...

Hahaha..lawak la akk ni..kikiki :p jomla datang penang :)

♥ ROS ♥ said...

Hahaha..tu bru tgk, xmkn lagi :p

cheqna said...

ala geramnya tengok baby!!!!!!!!!
eh..baby jugak yang cheqna tengok ye...hahahaha

Anum said...

tertarik

Ann@zanyra said...

wah..banjir rotinye..nyum3

Wawa said...

ramainyeee! tapi kalau pergi sana, mst pening cari tempat..last2 makan je apa yg nampak kat kedai makan dlu...hihi...:p

♥ ROS ♥ said...

Mmg ramai sbb sedap sgt..tp ade jugak yang geli tekak nak makan..hahhaha

♥ ROS ♥ said...

Kihkih... Yang tu yg tertonjol :p tq chegna invite ros :)

Suraya Baharun said...

sangat menarik roti canai banjir tu..

Aziela said...

Uwaaa....masih belum tercapai hasrat nak bercuti ke Penang. Uwaaa....

Ina Khairina said...

salam kenai sis....
nak tanya kedai ni area mana ye?saya org penang tp x penah dgaq pun pasai kedai ni,nampak roti canai dia sedap sungguh...

♥ ROS ♥ said...

Kat depan kedai nasi padang...tau x?? :) ataupun kat jalan transfer ... :)

Veelara Shamsyul said...

Cm best.nnti klu dpt g penang, nk try la :-)

Irene Dahayu said...

lamanya tak makan kat sini... makin beseri ros sekarang.. jeles rau..

Masya said...

MELIMPAH RUAH.. KUAHNYA....

nik ros said...

kuah dia sampai melimpah2 tu.
pernah pi penang tapi tak pernah rasa makanan ni

Mimi Azirah said...

mesti sedap roti canao penang...huhuhu

||Sis aLeaSaRa|| said...

hye sis!wah tgk foto je pun dh terliuq!trs kite pujuk hubby ank cuti sklh bln 3,nk g penang ngee ^*

intanfirdaus247 said...

selamat malam ros...:) amboeh sedapnya depa makan....mula2 tgk pic roti canai tu ingat kari kepala ikan..keh keh..