Friday, April 04, 2014

Delay Development Humaira

Fuh fuh berhabuk.... Ade sesape x yang rindu?? Kikikiki...
Bercerita tentang tajuk tu, citer pasal Humaira. Dia tergolong dalam Delay Development sebab masih belum berjalan di umur 1tahun8bulan ni. Sekarang ni duk baru merangkak. Kitaorang memang nak dia merngkak dulu sebelum berjalan sebab nak kasi lutut kuat. Hehehhe.. Sebab tu bagi dia naik tangga and merangkak bersama2..hahahha... :) 

Fisioterapi and terapi cara kerja tetap pergi.. Dalam sebulan 2kali kena pergi.. Apa yang diorg buat tu xdalah spesifik sangat.. Just bagi Humaira bertatih and pantau apa Humaira buat. And balik umah tetap kena ulang apa diorang buat. Kalau pergi sana memang sedih tgk baby2 lain.. Ada yang cakap dekat Ros, kalau ANAK DIORANG MCM HUMAIRA memang tak datang fisio dah.. Sedihhh sgt.. Rasa macam Humaira ni dh problem, tapi ade lagi yang pblem dari kita. Kita berusaha kan untuk anak2 kita :)

Tengok diorang buat Ros rindu nak jumpa kawan Humaira iaitu Ammar.. Bila nak dapat jumpa lagi... Susah tau nak jumpa.. Nanti aunty kasi hadiah lagi tau... :) 

Update : Ros menjalani fisioterapi di HOSPITAL BESAR SULTAN ABDUL HALIM,SUNGAI PETANI,KEDAH :) 






9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg
lunch mane tadi

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

hantar terapi dkt mana ye..?? anak kakak saya pun dah setahun 7 bulan, tak boleh berjalan lg.. dia dok risau, sian dia.. kot2 boleh bg advice kat dia dr crita humaira ni..

SyimaSyaz said...

kuat semangat ye ros...

Masya said...

chaiyok² moga humairah cpt jalan... kuat semangat eh...

Rizziela said...

comelnya dia

Allene said...

insyallah.. sikit masa lagi pandaila tu..

puan.mila said...

kuat semangat ye ros..insyaAllah humaira boleh nnti..Allah dh bg keistimewaan lain buat humaira..akk pulak sebak :(

Asz Miza said...

Insyaallah Ros, Humaira tu ok je cuma belum time lagi..tunggu masa je..Nanti bulan 5 jom jumpa. Hehehehe.. :) Ammar pun sebulan bape kali je g physio ngan OT..kat rumah pun kak tak dapat buatkan sangat.

eMMe said...

Alhamdulillah..perkembangan yang memberangsangkan..
tgk humaira dah boleh berdiri n berjalan.. syukur.. aunty gembira tgk kamu sayang...