Friday, August 16, 2013

Kisah humaira :-)

Alhamdulillah si dia dah 10bln 28july ari tu :-) pkembgn alhamdulillah ok, dah bleh tegap bdan. Bila bg bdiri, dah nak bdiri. Duduk pun dah boleh, tapi dalam 10-15saat then tumbang. Bila ada barang kat depan, dia cuba angkat dada untuk capai barang.

Bab makan alhamdulillah suka makan. Bab poo2 pun dah ok.. Pandai dah sebut mama bila nangis. Yg clear hmm maaa yang dengar :-)

Dah mula alihkan muka bila orang nak amek dia.. Perkembangan biasa memang dia slow tapi harap 1hari nanti dia biasa bangun berdiri dan berjalan. Alhamdulillah setakat ini banyak perkembangan positif.syukur!

19 comments:

PUANSTOBERI said...

eehhh...comel btul pakai tudung camtu.. gerammm... :)

Puan Ida said...

salam
ai saya ida newbies blogger
saya baru follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

ctmah said...

alololo..tomeinya dia

SYANI said...

Comelny dia... Kejap je dah 10 bulan

Kakzakie said...

Ya Allah Rosss... comelnya tak menahan kakak tengok senyumannya yg menggoda.
Tak lama lagi boleh berdiri dan akan mula bertatih ni Ros..

Mrs.Farhana said...

alahai, tomelnye dia......siap pki tudung comel lg..geram2..ceom pipi ckit leh!

Kakcik said...

Comelnya. InsyaAllah, perkembangannya akan berjalan dengan baik. :)

Asz Miza said...

Comelnya Humaira ni..Alhamdulillah sangat tu Ros. :) Sama2 la kita doakan anak kita dapat terus berdiri berjalan n bercakap mcm budak lain. :)

eMMe said...

Salam Aidilfitri Ros n famili.. Hi humaira, aunty dtg tgk kecutean mu... bikin aunty geram... kalo twin duk skali main2 dgn humaira camner la agaknye... takpe Ros, setiap anak tu perkmbangannya berbeza.. cepat atau lambat.. tapi tu normal kan.. tapi biasanya kalau ada kakak, dia cepat dpt jalan.. n aktif la... InshaAllah kan... jgn risau la...

tapi Ros, twin de masalah buang air besar... najisnye keras, so, siap bg ubat lembut najis, kalo dowang ade problem..ade petua lain tak? coz twin kalo ubat mmg bergado dgn dowg dulu.. susah makan ubat gitu...

Nana Aris said...

omeynye humaira...lain budak lain development dia..maybe lambat sekarang laju kendian ros..jgn risau2..

♥ ROS ♥ said...

Tudung syria...hahhah :p

♥ ROS ♥ said...

Hehhehe.. :p

♥ ROS ♥ said...

Tomei pkai tudung..hahahh

♥ ROS ♥ said...

Haa kejap jer rasa.. Tp 10bln masih belum pandai ape lg :(

♥ ROS ♥ said...

Kak doakan yer... Ros tkut :(
Semoga semua dipermudahkan...

♥ ROS ♥ said...

Hahahah...tgk depan2 xsama kak..kikiki.. Bleh2 ceom.., :)

♥ ROS ♥ said...

Aminnnn,,, ros pun harap begitu... :)

♥ ROS ♥ said...

Baik kak,,, sama2 kita doakan... Risau kan... Perasaan ibu ni sentiasa tkut.. Moga kita. Diberi ketabahan untuk menghadapi dugaan allah :)