Thursday, April 10, 2014

Romantika Sungai Petani

Semangat lama dah nak datang sini.. Memang best sangat bila asben bawak pi.. Tapi bila si asben masuk dalam tu dia dah senyum2.. Dah tau maksud dia macam tak berapa minat..Hahahah.. Maklumlah jiwa moden.. Kikiki.. Segala canvas ape pun dia xminat.. Sobsob.... Tapi xpelah dapat jugak ku beli bunga murah... :)

Sebenarnya dalam kedai tu no camera.. Tapi Ros amek jugak sebab nak share dengan korang betapa cantiknya hiasan dalam tu.. Sambil promote la kan... :) 


Kedai punya la besar gabak.. Tapi apa yang ros beli?? Sikit je ...xsampai rm15 pun... Banyak rejected by asben... Kikiki... Kena g beli senyap2 and terus beli and hias baru dia xleh ckp ape kan :p kahkahkah.... Kat bawah tu la hasil yang boleh dirembat :p 










6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

BESTNYA

Mimy Hamid said...

mekar sejambak ros hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Salam perkenalan....berkenan dgn tajuk entry....

HeNRieTTa JoSe said...

Ps....rietta pown sedang buat persedian utk pindah rumah...bleh share num 'eric leong' tak?rietta pown area kepala batas...

missdicup said...

kat sp area mana ni kak?

Mommy_Cha said...

hamboiiii segar mata tgk frame canvas lawa lawa ni...
:)