Monday, December 02, 2013

Selamat hari Lahir Nur Auni & asben :)

Alhamdulillah, alhamdulillah. Syukur diberi pinjaman Allah ini sudah berumur 3tahun :) Semoga Nur Auni menjadi anak yang baik, bijak dan solehah yer.. :)

Selamat hari lahir jugak untuk asben :) Semoga dimurahkan reZeki, dirahmati Allah.. Jadi suami yang baik dan bapa yang cemerlang untuk anak2 yer... Hehhehe...


Birthday Nur Auni ni selang sehari dengan papanya. So mama sambut sekali la :p Memula ingat nak buat NASI AYAM jer. Buat untuk makan 2beranak. Tetiba MIL cakap nak datang, so memula memang panik jugak.. Lastly Ros goreng bihun singapore takut tak cukup lak Nasi ayam tu. Bila mil datang, bawak ayam mcd lg untuk tambahan.. Tq sgt untuk kakak ipar, adik ipar n anak sedara yang datang meriahkan lagi. :)


Untuk birthday kek plak, Ros cadang nak order jer. Tapi sebab kesian kan kak anne tu yg terpaksa buat sendiri.. Memang takut tak jadi ja sebab xpernah jadi tau wat kek sebelum ni. alhamdulillah kali ni cupcake jadi. Boleh la nak buat lagi :) untuk resepi Ros amek kat google jer. Nanti Ros paste kan resepi untuk entry seterusnya.. Memang superb and gebu la cupcake ni :)



11 comments:

Mimy Hamid said...

happy birthday auni...semoga membesar dengan sihat ...dan jadi anak yang menyenangkan ibu bapa..

ros please share cara buat cup cakes tu

intanfirdaus247 said...

happy birthday sayang

cheqna said...

happy birthday auni dan ur husband..
moga dilindungi Allah sentiasa ye =)
terliur plak tengok hidangan ni...haishhh

inazamri said...

epi bday nur auni sayang.

Nurzakiah Hanum said...

hb dear

msredcheesecake said...

hb birthday... cupcake tu mengancam...hhee

Irene Dahayu said...

hepi besday lil girl...

Kakzakie said...

Happy belated birthday buat Auni dan papa auni/humaira.

Banyak juadah terhidang Ros:)

::puan ungu:: said...

happy belated birthday auni...semoga sentiasa menjadi anak yang cemerlang dunia akhirat.

aLyNnZ said...

happy besday nur auni..semoga menjadi kakak yg baik kepada humairah dan membesar menjadi kebanggaan keluarga..

CikNaa said...

wah banyak nyee makanan!