Tuesday, March 04, 2014

Kitchen cabinet Penang :)

Sesape yang stay area Penang boleh la try this contractor... very high recommend sebab kerja kemasan terbaik.. Masalah yang diorang buat kat kabinet Ros tu memang kitaorang pikir sebab kitaorang jugak.. Maklum la design asben terlampau canggih.. Hahaha :p 

Lagi satu kitaorang tempah sekali dengan rak tv.. Kat sini xsilap mungkin boleh buat sekali wardrobe :) ari tu pergi kedai dia, tengok macam2 jugak diorang buat.. 

Ni rak tv yang Ros cakap tu... Asben memang request lekat kat dinding and tak tebal. Tak dapat la nak letak munge2 mcm orang lain.. Berybery simpla la umah Ros :p

Boleh panggil dia datang ukur n talk2. Ada sedara pun buat dengan dia, memang nampak professional.. Tapi itu rezeki masing2 kan.. Kalau apa berlaku, anggapla ujian Allah kan.. Takkan semua nak lancar jer... Hehehhe :)