Sunday, August 23, 2015

Alhamdulillah dah bersalin...

Alhamdulillah Ros dah selamat bersalin baby girl...
3.65kg/54cm
20/8/2015 (5 zulkaedah 1436)
6.08pm


Tuesday, August 18, 2015

The Little Stars on Stage

Bebaru ni kakak Auni terlibat dengan aktiviti tadika kat Mydin Mall Bertam... mama n papa pun semangat la nk tgk.. berdebar pun ade.. tanya dia buat persembahan apa.. katanya cing cing kechau... haishh jenuh memikir.. haha

Rupanya buat persembahan tarian joget cina.. haha... boleh la nak.. omei sgt persembahan gtu.. nasibbaik xnangis.. maklumla manja skit kakak Auni ni.. risau tkut dia malu buat persembhan depan org ramai :p

Monday, August 17, 2015

Rumah Terbuka BErtam PErdana 2


Salam Isnin....
Ok Raya pun dh abes bebaru ni.. 
Ni entry last dah pasal raya 2015..
 Lpas ni kita update pasal baby 2015 lak.. InshaAllah jika diberi rezeki ketiga ni...
Dalam Kawasan Taman kawasan umah Ros ni Alhamdulillah sgt lah hepi sebab semangat kejiranan tu ada dlm kawasan ni.. Dari majlis gotongroyong, majlis berbuka puasa n majlis raya sebegini :)

 Semoga ukhuwah kita sentiasa terjalin... Aminn :)
mood budak peace tu hanya lah bertahan 10minit.. lpas tu kena balik dah \;p

ni char koey teow... paling panjang beratur ..kikiki

satay...
menu wajib kot kalau open house besaran ni.. kambing golek..hihiihi

cendol..nyummy.... laksa xde lak...klu x, leh geng.hahahah
menu nasi beriani :)
rebutan anak-anak :P
ketupat rendang pun menu wajib kan :)

Friday, August 14, 2015

Rumah terbuka SYM Motor

Tahun ni banyak pergi open house ja. Nak buat openhouse tak larat..haha. tapi sape2 datang umah dialukan sangat dan boleh je masak2 simple kan... :)
Openhouse SYM kat rumah mil Ros.. alang2 datang umah mil ari tu, dptla mkn2.. asben xnak pergi, so Ros pergi dgn kakak ipar, mil n Auni je. Makan je la kan. Hahaha.

mak malu, suh anak je posing :P
 Ade la duta SYM Shamsul Yusof datang bersama isteri... amek gambar pun jarak jauh.. maklumlah sangkut perut nk g depan dengan org ramai. Hahaha.. 


kambing paling awal abes.. kul 1 bru bukak, 2.30 dh licin..haishhh.. 5 ekor tu :P
 

Friday, August 07, 2015

Bedung dan barut baby super comel...

Assalamualaikum semua...
Pagi ni bersemangat nak ceritakan pasal bedung and barut baby yang super comel...
Barang-barang gini sangat penting kan utk anak 1st... 
Zaman Ros dlu tak jumpa benda gini, so anak ketiga baru lah nak merasa.. kikiki..

Ni antara barang Ros yg shopping ari tu.. macam2 ade terjual tau...

InshaAllah Shaz bedungbarut baby sangat sangat trusted... Warna kain bedung dan barut sangat2 comel tau.. Jahitan yang sangat berkualiti... Tali barut pun bila basuh memang tak bergulung :)

Rainbow...sweet kan??
Plain pun ada
Tungku bayi
Antara stock bedungbarutbaby
KLIK gambar utk view Harga :)


 Kalau korang nak tahu lebih detail pasal harga, saiz, dan lain-lain, jgn lupa follow ig dan fb atau watsap nombor kat bawah ni
                                               IG : @bedungbarutbaby
WhatsApp : 017-3825182



Thursday, August 06, 2015

Di sebalik tabir Humaira

Perangai anak-anak korang mesti ade kan time nak bergambar...
Ni disebalik tabir Humaira pagi raya..
Dah siap2 pakai tudung, bleh plak dibuangnya...
Habis bekas biskut dibaling..
Bekas kaca nak oiiii.
Sibbaik baling atas karpet... haishhhh
Tapi SATU KELEMAHAN bila suruh bergambar je mood trus ok..
PEACE tak tinggal walau air mata dah berjujuran. Hahaha...

Raya 2015

Fuh fuh fuh tiup habuk.. kikiki..
Tak sempat nak update bebanyak....
Gambar raya pun tak banyak..
SELAMAT HARI RAYA UNTUK SEMUA...
masih belum terlambat kan..
MAAF ZAHIR BATIN jika ada terkasar bahasa sepanjang Ros berblog.. :)