Tuesday, August 18, 2015

The Little Stars on Stage

Bebaru ni kakak Auni terlibat dengan aktiviti tadika kat Mydin Mall Bertam... mama n papa pun semangat la nk tgk.. berdebar pun ade.. tanya dia buat persembahan apa.. katanya cing cing kechau... haishh jenuh memikir.. haha

Rupanya buat persembahan tarian joget cina.. haha... boleh la nak.. omei sgt persembahan gtu.. nasibbaik xnangis.. maklumla manja skit kakak Auni ni.. risau tkut dia malu buat persembhan depan org ramai :p

Friday, August 07, 2015

Bedung dan barut baby super comel...

Assalamualaikum semua...
Pagi ni bersemangat nak ceritakan pasal bedung and barut baby yang super comel...
Barang-barang gini sangat penting kan utk anak 1st... 
Zaman Ros dlu tak jumpa benda gini, so anak ketiga baru lah nak merasa.. kikiki..

Ni antara barang Ros yg shopping ari tu.. macam2 ade terjual tau...

InshaAllah Shaz bedungbarut baby sangat sangat trusted... Warna kain bedung dan barut sangat2 comel tau.. Jahitan yang sangat berkualiti... Tali barut pun bila basuh memang tak bergulung :)

Rainbow...sweet kan??
Plain pun ada
Tungku bayi
Antara stock bedungbarutbaby
KLIK gambar utk view Harga :)


 Kalau korang nak tahu lebih detail pasal harga, saiz, dan lain-lain, jgn lupa follow ig dan fb atau watsap nombor kat bawah ni
                                               IG : @bedungbarutbaby
WhatsApp : 017-3825182