Monday, July 19, 2010

Anak saudara ke-5 :)

Assalamualaikum....

Just nak kongsi berita gembira, kakak iparku, Sharifah Afzam selamat melahirkan anak perempuan yang ke-2 yang diberikan nama Nur Rukniah Rawiah seberat 2.42kg. Selepas ini, insyaallah giliran saya pula.. hehehe.. Alhamdulillah saya dah 6bulan ketika ini :) Bercerita tentang pasal Rukniah ni, my kakak ipar lahirkan dia secara c-zer kerana doktor dapat kesan yang dengupan jantung dia lemah. Masa tu kakak ipar saya baru 33minggu kalau xsilap. Selepas dilahirkan doktor sahkan pejuang hidupnya hanya 20% . Masa tu saya and family hanya berdoa untuk si budak tecik ni.
 

Monday, July 05, 2010

Hubby Trip To KunMing Part II

25 December 2009-30 December 2009

Scenery kat Kunming ni memang cantik. Tak puas kalau nak amati ciptaan Tuhan Yang Maha Esa. Untungnya negara yang memiliki scenery yang indah lagi mendamaikan. Malaysia pun apa kurangnya. Hehehe.. Enjoy pic di bawah yer. All about my hubby..




Jemput minum yer.. :)



Peace :)




Tengok apa tu ?? Leh join tak??


Hubby Trip to KunMing Part I

25 December 2009-30 December 2009

Masa my hubby went trip to KunmiNg, saya telah mendaftar di UiTM negeri sembilan. Memang sedih sangat sebab my hubby tak dapat hantar saya. Tapi mungkin ada hikmahnya. Hehehe.. My hubby went to the trip ni masa musim salji, memang best giler lah sebab seumur hidup dia tak pernah main salji( saya pun sama :( uwaaa ). Temperature kat sana memanglah tersangat rendah iaitu -5celcius. Tak terbayanglah macam mana keadaan di sana. Apa-apa pun my hubby memang tersangat enjoy di sana tapi kalau ada saya lagi dia best(thanks ingt jugak kat syg di sini yer :P).



Salji pun nak makan ke abg?? :P


Tiga sekawan main salji :)