Tuesday, August 27, 2019

Masak Lemak daging Salai & Laksa Johor

Sabtu 24/8 Ros singgah kedai kawan di Pitstop Tikam Batu, Sungai Petani. Try makan Nasi set masak lemak daging salai serta Laksa Johor. Kat sana ade macam2 jenis makanan lg tau. Tapi Ros pergi nak try masakan kawan Ros ni je. Hehe. Mgkin kemudian leh try yg lain.


Makan mengadap sawah padi plak fuhh.. Mmg padu👍
Masak lemak daging salai tu mmg puas hati sgt. Kena tekak. Pedas. Daging tu rasa salai tu. Mmg feveret la masak lemak daging salai ni. Laksa Johor pun sedap. 1st time dlu makan yg org lain xleh pi. Laksa penang jugak jd pilihan hati.. Bila try Laksa Johor Goodgoodlucksaa ni mmg ya allah sedap. Alhamdulillah kena tekak. Korang leh cuba ye. Google location .. PITSTOP TIKAM BATU.




Friday, August 23, 2019

Anak2 mama....

Lama mama tinggal dunia blog ni. Tapi bila ade kenangan lama rasa seronok untuk baca balik. Jadi mama update yg penting2 je ea. Hihi. Ni anak2 Ros yg semakin membesar. Alhamdulillah si kakak dah 9tahun, si Humaira dah 7tahun, si Ayesha dah 4tahun dan si boboy mama 2tahun. Kita teaser sikit gambar pi jepun2018. Nanti ade masa Ros update details. 🥰



Saturday, June 08, 2019

SELAMAT HARI RAYA!!

Entah la mimpi apa nak update ni.
Berhabuk sungguh dah blog ni.
Masih ada ke yg ingat Ros? 😍
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN..
DARI ROS SEKELUARGA




Wednesday, March 13, 2019

Anniversary perkahwinan 10tahun

Alhamdulillah 2019 genap perkahwinan Ros&Rizal 10tahun. Bukan lah mudah nak capai tahap ni, banyak dugaan jugak. Moga semua berpanjangan, saling sama menyayangi. 





Kat bawah ni anak2 mama yg semakin membesar.. Alhamdulillah..