Monday, September 30, 2013

SELAMAT HARI LAHIR HUMAIRA

Alhamdulillah! Alhamdulillah! Humaira dah setahun pada hari sabtu lepas. Semoga jd anak yang sehat, bijak dan solehah.. Syukur allah dgn pinjaman ini.. :-)
Berkenaan yang Ros risau tu, walaupun Humaira dah setahun tapi masih belum merangkak dan duduk. Kalau menyulur memang laju dah. Orang kata kena yakin dgn anak sendiri kan :-) tapi kekadang buat jgak hati ibu sedihkan.. 8hb ni checkup di hospital, semoga semua dpermudahkan.
Pasal celebrate bday, memang buat yg simple je. Untk makan keluarga je sebab sibuk dgn prepare rumah baru lg. Hehehe

                      






Wednesday, September 25, 2013

kidzoona aeon setiawangsa

Tidak sangka sampai jugak di sana. Rancang memang nak pergi sana dulu sebelum ke IKEA minggu lepas. Kitaorang bertolak pukul 5pg dari Penang. So smpai kat sana dalam pukul 11pg, sempatlah mak nak menjemah.. :P

SErius Ros ckp, xpenah bawa anak gi main tempat mcm tu. :P Ni 1st time. Kecian jugak tgk en.asben melayan anak2 :) Sekali sekala memang best. Terasa nak pergi lagi :P Group tu group GOJES BLOGEER SUPERMOM&BABY.. Boleh dikatakan yang kesemua tu group watsap :) Best dapat jumpa korang. Entah bila dapat nak bersua muka lagi. Ros duk penang, ramai gojes duk area selangor/kl so senang diorg nak berkumpul.

Pasal gambar ni, saiz memang pelik sikit.. sebab guna hp asben yang terlebih 'canggih' :P

persekitaran kidzoona :)
ni aje lah mainan yang menjadi rebutan kakak auni&humaira :P
jelesss...putih anak dr mak :P
geng jemah memasing duk tgk anak2 main :)
mak pun nak bergambar jugak :P
Lastlly dapat jugak join diorang bergambar reramai.. Join makan memang tak sempat and taktau korang nak gi mkn. padahal masa tu memang lapar.. ekkeekke :P ingat nak mkn kat kt area luar ikea, sekali masuk ikea terus smpai mlm bru makan..grrrr :(

ada anak ni gambar banyak tak menjadi.. kekkek :P