Monday, December 28, 2015

Seronok naik ETS tren

Citer ni 2minggu lepas.. tapi hari ni baru dpt update.. maklumlah dh masuk sangkar emas blk. Haha.. sebelum ni ulang2 alik umah mak mentua dan mak sendiri.. heavennnnn sgt gantung kuali 3minggu :p 

Kitaorg book keretapi ets ni dekat sebulan jgak sbb mmg penuh jgak la cuti sekolah ni.. sekadar gi kajang je pun tapi Kakak Auni punya la seronok macam naik flight..

Kakak Humaira takpayah cerita, dia punya mood perghhh buat Ros and asben senyum2 je.. nak pukul?? Nak cubit mmg tak la kalau kat tempat awam.. sebab org akan cakap kat kita balik.. yang chinese plak ckp xpe xpe masih budak lagi.. :( sabar mmg dh lebih dr sabar... :p

Awal Pg dh tiba di stesen kreta api

Cian ayesha headband dh ke mata... :p

Ets dari bukitmertajam ke kajang

9 comments:

Julia Johari said...

Wahhh sekarang ramai cakap ETS efisien jalan jauh...terasa nak cuba naik sekali...tp takut Qi pun tak behave dok elok2 huwaaa

miss eimanhikmah said...

mahal tak ek

SYANI said...

Best jugak sesekali bawa anak2 naik ets. Akak pun nanti nak try balik Ipoh naik ets dengan anak2..Mesti diaorang eksaited.

Rizziela said...

Teringin nak bawa anak gak..tp dengarnya tiket mahal

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...
This comment has been removed by a blog administrator.
♥ ROS ♥ said...

Haah boleh tahan harga.. tp boleh la nk pkenalkan kereta api kt anak.. hahaha..

♥ ROS ♥ said...

Bm-->kajang rm60 jgak sehala dewasa.. uwaaa.. ni total 5beranak dekat rm300++

♥ ROS ♥ said...

Humaira pun xbehave kak.. berjalan ke sana ke sini dlm gerabak.. xkira dia mengamuk lg.. haha

♥ ROS ♥ said...

Mmg seronok kak.. tp kna pndai pilih seat la.. kna seat tbalik, boleh pening gak la..haha