Friday, August 07, 2015

Throwback RAya Lepas....


Uishh kalau tengok gambar raya lepas seram pun ade..
 berat badan ni tak penah turun...
 Muka je duk berubah..hahhaa..
Orang laki maintain je kan.. jelesssss :(

















2009 - zaman baru lepas kawen, biasa lah time tu slim sikit kan. masih belum ade baby.. maka raya pun berdua lagi... hihi

2010 - first time asben raya di kelate, masa ni Ros pregnant Auni , xsilap 7bulan lebih tp biasalah perut memang tak nampak sebab badan pun besau..hahaha...

2011 - Dah ade Kakak Auni, umo tak sampai setahun lagi.. excited sebab ade baby.. Badan memang dah macam belon time tu... 105kg masa sebelum bersalin.. Lepas turun 10kg ja.. sobsob...

2012 - Masa ni pregnant Humaira 8bulan... badan ok xnaik banyak sangat sebab kawal..takut oo tapi masih range 90kg... tema time tu yang mana ade je.. kikiki

2013 - Kali kedua asben raya di kelate, Humaira pun dah kuar..hihi.. Punya nak jimat, asben pakai balik baju melayu koko tu.. :p

2014 - Masih lagi berempat... sempat masa ni Humaira slow perkembangan so kitaorang fokus dia dlu sebelum ade baby lain... Asben repeat baju melayu 2009 je, ros plak pakai baju mak yg dh xmuat.. janji raya kan... hahaha....beli utk anak2 je kat gene martino..kerlassss la..mama xdak saiz.. :P

2015 - Alhamdulillah tengah pregnant adik kakak Auni dan Kakak HUmaira... Baju yayer biasalah asben repeat baju koko tu lagi.. Lepas ni kena boikot dah baju tu..wakaakaka... Kali ke3 asben raya di kelate.. Dapat berkumpul semua adik beradik.. best sangat.. :)






1 comment:

Cik Ash said...

Untung la dapat beraya kan