Monday, August 17, 2015

Rumah Terbuka BErtam PErdana 2


Salam Isnin....
Ok Raya pun dh abes bebaru ni.. 
Ni entry last dah pasal raya 2015..
 Lpas ni kita update pasal baby 2015 lak.. InshaAllah jika diberi rezeki ketiga ni...
Dalam Kawasan Taman kawasan umah Ros ni Alhamdulillah sgt lah hepi sebab semangat kejiranan tu ada dlm kawasan ni.. Dari majlis gotongroyong, majlis berbuka puasa n majlis raya sebegini :)

 Semoga ukhuwah kita sentiasa terjalin... Aminn :)
mood budak peace tu hanya lah bertahan 10minit.. lpas tu kena balik dah \;p

ni char koey teow... paling panjang beratur ..kikiki

satay...
menu wajib kot kalau open house besaran ni.. kambing golek..hihiihi

cendol..nyummy.... laksa xde lak...klu x, leh geng.hahahah
menu nasi beriani :)
rebutan anak-anak :P
ketupat rendang pun menu wajib kan :)

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

meriahnyaaaaaaaaaaaaaa

Ann Ishak said...

kalau saya...ketupat palas tu jadi rebutan :p

Falsya said...

meriahnyeeee...ketupat daun palassss..xpuas makan time raya itu hariii..