Friday, August 07, 2015

Bedung dan barut baby super comel...

Assalamualaikum semua...
Pagi ni bersemangat nak ceritakan pasal bedung and barut baby yang super comel...
Barang-barang gini sangat penting kan utk anak 1st... 
Zaman Ros dlu tak jumpa benda gini, so anak ketiga baru lah nak merasa.. kikiki..

Ni antara barang Ros yg shopping ari tu.. macam2 ade terjual tau...

InshaAllah Shaz bedungbarut baby sangat sangat trusted... Warna kain bedung dan barut sangat2 comel tau.. Jahitan yang sangat berkualiti... Tali barut pun bila basuh memang tak bergulung :)

Rainbow...sweet kan??
Plain pun ada
Tungku bayi
Antara stock bedungbarutbaby
KLIK gambar utk view Harga :)


 Kalau korang nak tahu lebih detail pasal harga, saiz, dan lain-lain, jgn lupa follow ig dan fb atau watsap nombor kat bawah ni
                                               IG : @bedungbarutbaby
WhatsApp : 017-3825182



3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sangat mudah kan

Shasha Azmar said...

ya Allah ros!!!! Tq ros... Mcm cantik je pic-pic ni masuk kat blog ros, terang gile rasanya.. ishhh!! tq so much ros.. tq tq tq..

Cik Ash said...

Comelnya barut nti nk p usha hihihihi