Monday, June 01, 2015

Update Kakak Auni

Asyik cerita pasal mek kecik tu je kan... hihi.. hari ni nak cerita skit pasal kakak Auni ni.. org kata anak sulung ni kadang senang skit jaga kan... tapi mmg btul, sangat senang jaga.. walau kekadang ade skit perangai dia ni.

Nur Auni nama diberi, memang perangai dia kadang memang sombong, kalau compare dgn Humaira mmg beza.. Humaira dia salam suma org,pastu tunjuk pipi nak suh org kiss.. haishhh.. macam Auni ni, mmg pilih org nak salam. ckp pun pilih org.. ikut sapa laaaaa... hahaha... pastu klu org tak kenal, kena tegur dia dlu bru dia nak sembang2 n ramah... mcm kuat kt papa dia ja. wakakaka... ;p

kisah potty train, mmg ros xajar awal.. penat lorrr nak mop lantai..hahaha.. alasan sgt.. dia dh pndai ckp bru ros ajar.. ni nak masuk 5thn ade jugak terbabas atas tilam memalam.. risau jugak.. tp bila bca, atas 5thn if still kencing kena rujuk doktor.. Moga nnt dh genap 5tahun xdela isu kencing lg ye nak... jenuh mama nk bsuh cadar sllu...kikiki

semoga anak mami mama ni membesar dgn baik, bijak dan solehah.. maaf ye walau kekadang kakak selalu kena marah... utk kebaikan jugak kan.. kahkah  :p

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Cik Ash said...

Kuat papa ko ikut papa terr

Aeen said...

comelnya tengok dia pakai bunga raya kat telinga tu....cantik mata...:D

Arina Shamsul said...

alololo..comey je dia..muah!

salam perkenalan
JEMPUT BACA ENTRY INI

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2015/05/whats-app-blogger-team.html

Shasha Azmar said...

haaa kan dah nampak lebih feminin sejak masuk school ni..

nik ros said...

comel.nampak cam anak dara dah dia.