Tuesday, June 02, 2015

cuti ke mana??

Cuti sekolah selama 2mggu ni korang semua ke mana?? Ros sefamily balik kampung je la. dekat aje.. hahaha... xsempat haa nak plan bercuti bagai, tambah dah nk puasa.. preparation sgt tinggi... hahahaha... konon la kan... :p

tahun ni mencabar jugak berpuasa sebab pregnant dengan nak menjaga 2org budak yg omei omei ni. haha.. bajet sgt kan, org lain lg mencabar kan dengan kerja lg, balik nk masak. alahai kagum tau yg kerja balik nk masak lg bulan puasa ni..

Eh dh lari topik lak, sebenarnya kitorang teringin nk g bercuti tp masa dan kwangan tak mengizinkan.. InshaAllah suatu hari nnt, moga dapat peluang lg bercuti mcm kat Langkawi aritu.. sangat happy bersama anak dan suami.. release stress mak sebagai surirumah ni. wakakaka (^O^)

8 comments:

Yaya Azura said...

pun tak sempat nak bercuti .. setiap hari balik rumah mak dan mertua..anak-anak tak tau istilah balik kampung..hihi

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Falsya said...

cuti xgie mana pun...duk umah kemas umah..paling kuat gie umah mak yg sebelah fasa jer..hehe

eMMe said...

Ros, haaa.. dah nak masuk 3 dah... ape pun take care, tapi mmg beza ros, keje di rumah je, dgn keje di pejabat pas tu balik umah wat keje umah lak, mmg double penat dia, tapi takpe, Banyak Pahala Allah beri, buat isteri/ibu yg mengandung... jaga anak2 suami...

Zana Adieyza said...

meh cuti putrajaya.. tidur umah akk jer.. hehehe

dongmei pan said...


Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

SweetLikeWhat said...

selamat bercuti di kampung ros..balik kg pun best ros..dpt makan masakan mak tu..nikmatnyeeeeeeeeeeeeeee

nik ros said...

nik jarang masak. mmg kagum la dgn org yang boleh balik kije, siap masak lagi