Wednesday, May 20, 2015

Minum air gula ketika mengandung

Bab minum airgula ni paling ngeri rasa bg Ros.hahaha.. maklumla setiap kali pregnt, benda ni mesti kena hadap sebab ade keturunan.. kalau masa Humaira, result selepas makin menurun.. Yang ketiga Alhamdulillah walau pun tinggi tapi masih tak melepasi line untuk GDM...

Kali kedua kena minum untuk kandungan 7bulan lak.. sekali lagi... uwaaaa... tapi demi baby kan, rasanya semua ibu/mama/ummi sanggup untuk hadapinya.. ::>_<:: moga result kali kedua pun ok. InshaAllah.. cuak... sebab mood makan pun dh meningkat sikit.. hihihi

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi.. sory hr nie bz skit baru masuk keja
hehe

Kakzakie said...

Masih ok lagi resultnya Ros. Makan lebih sikit kalau kakak dulu memang lumrah walau makan tak banyak tapi nak sentiasa makan aje kan..

Nak puasa ni harap dpt bertahan..

Yaya Azura said...

yaya belum ada pengalaman lg minum air gula ni..dengar kata sekarang dah wajib..lahai.kalau betul nanti anak no.3 merasa air gula lah ..

eMMe said...

eh! eh! Ros, pregnant??? wahh Tahniah... take care tau.. kene jaga kandungan gula tu... saya dah rasa dah mase twin...

Khai♥Rin : anies said...

Sy tgk je sbb mmg xtau hal2 gini ;)