Friday, January 23, 2015

Throwback : Nur Auni dah 4tahun

Ni akibatnya mak lama xupdate kan... so birthday anak pun dh lepas... so imbas kembali je la..hhahaha... untuk birthday tahun lepas tempah kek je. Kek plak ros tempah tema frozen. Maklumla sekarang suma minat frozen kan..

Semoga anak mama membesar dengan sehat diberkati Allah dan solehah dunia akhirat *^O^*



2 comments:

aLyNnZ said...

happy besday auni..semoga membesar menjadi kebanggaan ibu dan ayah..ishh cantek sgt kek besday tuu syg pulak nak makan geram tang krim sebelah tepi tu yg berlayer2..

eMMe said...

amboi kek... cantiknye.. kek pelangi, tinggi, tujuh tingkat ni...mesti sedap kan.. mase besday twin baru ni pun wat kek frozen gak...fenomena kan frozen ni, hhahaa... mama dia la yg suka twin mane la tau minta2 lagi kan, hehehe~
Tahun ni, da dpt idea dah nak wat kek ape, hahahaha....