Wednesday, January 21, 2015

Busy la sangat....

Hmm nak busy tu tak la busy mana pun.. tapi keadaan yang buat diri jadi sibuk... mesti pembaca blog ni pun dh menurun Anak masuk tadika tapi kalahkan anak masuk darjah 1... :p

Alhamdulillah dah boleh bhagikan masa sikit untuk uruskan anak.. sekarang asben yg htr anak2 pagi, sempatla ros buatkan breakfast untuk asben n Humaira... kadang kalau rajin, masak untuk Auni trus balik tadika nnt...

InshaAllah pelan2 cuba untuk update kisah kami (*^﹏^*)

4 comments:

Kakzakie said...

Bila anak dah sekolah memang agak busy Ros. Sama kakak pun gitu apa lagi anak dara kakak mesti nak bawa bekal..

Nurzakiah Hanum said...

ASSALAMUALAIKUM
SINGGAH RABU
HARI INI BZ SKIT ADA SEMINAR
SINGGAH SEKEJAP JE

ameris said...

patut la lama senyap jer...

eMMe said...

Salam Rose, lame tak update blog kan? mmg bz sgt tu Rose, anak2 pun dah mula skolah, mcm2 barang anak2 kite nak kene siapkan... hehehe... Miss u Rose..