Tuesday, August 26, 2014

Raya di rumah sendiri... :)

Dua minggu selepas raya ketiga, tetamu datang tak berenti.. Alhamdulillah syukur.. Semoga datangnya korang semua dimurahkan lagi rezeki keluarga ini.. Rumah ni simple aje sebenarnya.. kalau korang tengok umah jiran2 Ros pergh super dasyat abisss.. mau nangis dalam bilik air.. kikiki.. Ros buat konsep moden je byk.. Semua citarasa asben... ade la skit2 tumpang bagi idea kan :)

Lagipun nak bagi rumah nampak luas kan.. takmo ade divider segala.. anak2 pun nak berlari senang, tambah pulak ade kereta mainan lagi la dasyat duk memusing.. :P NAnti lepas ni Ros update pasal rumah skit2.. lambat skit, banyak yang kosong kosong lagi :P

Ada jugak yang datang Ros xsempat nak amek gambar... tau duk hidang makanan sampai lupa nak snap gmbar.. Tq korang sudi datang...
ini budakk memang suka kaco dekor mama.. boleh la nampak sebahgian ruangtamu skit kan :)
ni area dining... hidang charkoeyteow untuk tetamu datang malam ngejut :P hahaha
ni keesokkannya... semua datang petang serentak
area luar rumah.. rumput tu effect gmbr je wrna gitu..luar wrna pucat je :P
beautiful girl.. dalam kamera asben banyak sangat gmbr dia ni :)
best main rumput ye nakk.. setahun sekali boleh la..hahhaha
anak2 pakat2 enjoy di luar kawasan.. Mak2 ayah semua sembang2 dalam rumah..hahaha
terima kasih semua kerana datang :) tak raya pun leh datang lagi :P


Monday, August 25, 2014

Raya 2014 kami....

Dah nak abis raya baru nak update blog.. kikiki.. tak de semangat lepas raya.. :p Alhamdulillah dalam kesederhanaan dapat jugak kami sekeluarga raya.. gambar raya pun xde meriah sangat.. sebak bila teringat kisah GAZA masa ni.. tahun ni asben dan Ros tak der baju raya.. semua kitar semula.. anak2 je beraya sakan.. baju mesti baru .. anak2 seronok mak pun hepi kan.. :) hihi

MALAM RAYA


 HARI RAYA


yang ni jer la gambar family kecik kami.. tahun depan berlima ke berempat ea?? kikiki
ni gambar all my family mentua... :)

Friday, August 22, 2014

Malaysia berkabung

Hari ni 22Ogos , hari MALAYSIA BERKABUNG.. tak terungkap kata bila jadi begini.. Sebak.. Andai berada di antara keluarga lagi la terucap kata. Semoga diorang tabah dan sabar menghadapi dugaan Allah....