Thursday, October 02, 2014

Redmi Note ( handphone baru)

Dapat handphone baru dari kekasih hati... Opsss... En.asben kita la kekasih hati tu..hihihi.. Kisahnya... Ros guna sony xperia GO yang gambar kanan sekali kat bawah... Dah lama guna dkt 2tahun ,screen problem.. So bertukar la handphone tu dgn en.asben. Dia bg handphone dia yg belah kiri untuk ros guna.. Baru guna dlm 2mggu , yang tu plak rosakk.. Adoiiiii... Penat.... Tp sibbaik ada ipad.. Ipad ade telegram, boleh still chat dgn asben n kekawan :)

Ada 1malam tu, time lpas makan suma .. Asben tetiba kuarkan barang dari beg dia.. Ya Allah nak nangis sebak pun ada sbb dia suprise gitu.. Katanya hp baru.. Walaupun bukan iphone or hp mahal , tapi yang penting dapat main game HAYDAY, and msg dgn kekawan.. Maklumla duk rumah kan, hanya dengan handphone n main dgn anak2 jela.. 

Si asben plak masih guna hanphone Ros yg screen problem tu.. Kadang nak tekan huruf pun susah.. Tapi sanggup belikan hp kat isteri dulu.. Tq awak... Awak awak.... :p 

        Kiri kanan bergabong... Meletopssssss.....




No comments: