Monday, November 03, 2014

Kuasa Pelukan

Pelukan ini penting, bukan hanya untuk pasangan tp juga untuk anak-anak kita semua... Alhamdulillah dalam family Ros mmg amalkan selepas solat maghrib atau isyak untuk group hugs ni.. Tak lama hanya dalam 10-15saat kita sekeluarga peluk beramai-ramai... :) if asben balik lambat memang Ros dengan anak2 je la wat... Lepas asben balik, masing-masing spend time dengan papa pulak.. 

Antara waktu maghrib hingga Isyak mmg family time... Time ni memang NO USE HANDPHONE dalam rumah.. Bila anak-anak dah tidur baru lah boleh masing2 leh main komputer or handphone... :) Hihi... 


1 comment:

eMMe said...

mmg sukeee peluk n kiss anak2 rasa kasih sayang antara anak2 dgn mama tu makin mesra makin erat... kuat kasih sayang antara mama n anak2...

peluk suami??? hehehehe... kuasa lain yg dtg nnt, hahahaha...