Wednesday, September 17, 2014

Update Humaira : Dah boleh Jalan

Alhamdulillah syukur sangat bila tengok si kecik ni tergedek2 jalan.. Dulu kerap jugak jatuh time berjalan, sekarang ni alhamdulillah dh maju skit tanpa jatuh..hihihi.. Di kala umur 1tahun 10bulan baru mek ni dpt jalan... Insha Allah korang if anak aktif ke sana sini dengan cara ngesot, merangkak maknanya dia boleh jalan mungkin take time..

Memang hampir putus asa jgak.. Sebak sangat bila dpt tau anak tak dapat jalan mcm doc ckp. Ros pergi fisio lagi doc duk ckp mcm2. Lastly, amek keputusan tak nak pergi fisio.. Kikiki.. Bebaru ni lepas Humaira dah jalan, ros call balik tempat fisio tu untuk pergi..kekekke... Ok la, xder la duk dgr ugutan lagi kan :p

2 comments:

CikNaa said...

alhamdulillah.. takpe la lambat ros, janji dia sihat.. akhirnya jalan jugak yer adik..

Julia Johari said...

Syukur ya Allah...ada kelebihan tersembunyi pada anak ros ini...itu sebab setiap anak itu unik...mereka ada kelebihan masing2...tggu ye ros, segala kekuatan ros bersabar Allah ganti