Monday, August 25, 2014

Raya 2014 kami....

Dah nak abis raya baru nak update blog.. kikiki.. tak de semangat lepas raya.. :p Alhamdulillah dalam kesederhanaan dapat jugak kami sekeluarga raya.. gambar raya pun xde meriah sangat.. sebak bila teringat kisah GAZA masa ni.. tahun ni asben dan Ros tak der baju raya.. semua kitar semula.. anak2 je beraya sakan.. baju mesti baru .. anak2 seronok mak pun hepi kan.. :) hihi

MALAM RAYA


 HARI RAYA


yang ni jer la gambar family kecik kami.. tahun depan berlima ke berempat ea?? kikiki
ni gambar all my family mentua... :)

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Ena's Stories said...

meriahnya tengok gambar raya ni ros, kalau la boleh putar semula masa rasa nak kembali semula di pagi raya...seronok sgt rasa

Ena's Stories said...

meriahnya tengok gambar raya ni ros, kalau la boleh putar semula masa rasa nak kembali semula di pagi raya...seronok sgt rasa

Ena's Stories said...

meriahnya tengok gambar raya ni ros, kalau la boleh putar semula masa rasa nak kembali semula di pagi raya...seronok sgt rasa

LYAfrina said...

ceria kaler hijau ni..
salam aidilfitri
maaf zahir batin

Allene said...

patut anak2 comel2.. rupanya ros pun comel.... =)

aLyNnZ said...

cantek tema warna hijau pucuk pisang nampak segar..alolooo..cumel jer 2 beradik tu bertudung..