Friday, June 27, 2014

Bigboh datang bertam!!!!!


Semalam dapat jugak dengar secara live ceramah ustaz Azhar Idrus ni.. Kat umah pun dengar, tapi lebih gigih nak pergi sana :p hahahh.. Orang memang ramai..sampai luar masjid... Perghh mencabar.., Ros pergi dengan asben naik motor.. 4beranak gitu.. Polis tengok pun senyum jer,.. Kalau x kerana ceramah, mau di samannya... Sumanya besau2 naik motor tu.. Hahhaha...

Ptg2 dah jem kat kaadan ni.. Yang ustaz pulak sangkut dekat 2jam bila time malam.. Kecian.. Apapun Alhamdulilllah selamat tiba... :) 

                  Bersiap sedia nak pergi ceramah.. Mak over lebihhh :p 
                                Dah sampai... Masih menanti ni :)

        Ketibaan ustaz Azhar Idrus yang ditunggu.. Ya Allah sebak rasa dapat tengok live :p

Kami tengok kat luar ja.. Risau anak je.. Senang nak kluar if diorang wat perangai. Alhamdulilkah semuanya behave.. Humaira tido and Auni duk dekat papa dia je :) sampai pukul 12am ustaz di sana.. And sembahyang Isyak berjemaah.. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar... Nanti datang lagi yer.. Tunggu ustaz Kazim Elias pulak datang.. Mesti ramai makcikkkk serbu ni.. :p


3 comments:

Tina Othman said...

Bestnya ros dpt dgr ceramah uai live

Nurzakiah Hanum said...

best la

Masya said...

loghat ustaz azhar ni pekat sungguh kdg x paham sgt apa dia.. ckp.. tp ustaz kazim sy suka .. gelihati.. lyn bnyk kali pun xpe.. masih nak gelak.