Monday, April 21, 2014

Teaser : playroom AuniHumaira


Lambat sikit nak update tentang rumah ni.. Bajet takcukup..kahkah.. So pelan2 buat . Tambah pulak asben dah tukar ofis lagi lah mood xmjadi nak ngemas.. Pulus pun berkurangan. Alhamdulillah di beri rezeki kesihatan yang baik. Tentang bilik playroom AuniHumaira ni , Ros memang lambat sikit nak ngecat. Cat tu dah awal2 beli dulu tp catnyer belum. Respek sangat orang yang rajin2 ni.. :)

Kitaorang pilih teknik Ombre untuk cat bilik AuniHumaira ni. Maklumla gegirl xdpt dipsahkan dengan pink :p 

Ros ni xderla kreatif sangat , idea pun amek google je :) cat dah bancuh, kena tunggu hasilnya.. :) lepas tu baru nak ngemas..lap peluhhh :p






5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Masya said...

wahhh .. mesti cantik .. biasalah u .. ni mcm guna tone² jer ni..

Rizziela said...

x sabar nak tengok hasil ni

Allene said...

tak sabar nak tgk bilik si kecik... umah ros mmg lawa...

CikNaa said...

cepet update tau..