Wednesday, March 19, 2014

Baru 5tahun perkahwinan kami :)

Tidak pernah ku rasa perasaan yang begini
Tulus tuk mencintaimu
Semua kerna dirimu ku berubah
Hidup kini penuh dengan senyuman

Oh sayang datanglah ku inginkan dirimu
Dekatlah padaku ku rindukan pelukmu

Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri amat ku hargai
Semua ku simpan di dalam hati
Penuh riang tawa mesra
Terus terukir di hati

Siapa sangka kan bahagia
Bila dulu pernah luka
Cinta datang tak diduga
Bawa hingga syurga


Dengar lagu ni...memang layan perasaan sungguh.. Kahkah :p Alhamdulillah dah masuk 5tahun perkahwinan kami. Memang masa Ros kawen dah cakap setiap 5tahun baru nak celebrate.. Maklumlah cukup setiap 5tahun baru leh nampak kestabilan... Chewaaahhh ayat :) Sebelum ni just cakap haa ari ni genap setahun doh... Kemudian 2tahun doh...

Bebaru ni asben beli kek kat Secret Recipe.. Dapat jugak la merasa redvelvet... Gitu rupanya redvelvet yg femes2 tu..hhehee.



Jom layan gambar lama2.. Kenangan sangat untuk Ros... Lagi satu, nak kurus.... Hahhaha... :p

BERTUNANG... Masa ni memang gemuk terlampau.. Macam sekarang dah berat ni. Susah nau mau turunkan.. Dulu senang je nak turun :p After SPM terus dipinang..kikiki... 

AKADNIKAH

MY RECEPTION

ASBEN's RECEPTION

HONEYMOON LA SANGAT :p
Korang punya tempat punya la grand kan.. Ros pilih bukit merah je.. Kikik.. Boleh main air... Maklumlah dulu kan zaman kanak2 lagi.. :)

SPONSOR UMRAH
Selepas kawen, ayah and mak bagi hadiah kawen yang tak dapat dilupakan. Sponsor pergi umrah. Asben plak sponsor mak dia.. Dapat la kami berkumpul di sana 1keluarga. Alhamdulillah :)


5TAHUN perkahwinan dikurniakan 2orang gegirl yang selalu buat mama papa happy.. Walau sedikit dugaan ada, tapi kami menerimanya dengan redha :)

1ST : NUR AUNI


2ND : HUMAIRA


P/s : SEMOGA PERKAHWINAN kami kekal ke jannah :) Kami terima segala ujian Allah. Kami juga insan biasa, moga diberi rahmat dan murah rezeki olehMu.. Syukur diberi suami yang amat memahami. Tq eh malam2 jaga anak :p 

10 comments:

SYANI said...

Happy anniversary.... Semoga kekal hingga ke jannah

msredcheesecake said...

happy 5th annivesary... semuga sentiasa diberkati Allah

~ NANA ~ said...

alhamdulillah dah 5 thn...happy anniversary!

Gieyana said...

Hepi anniversary ros..comeynya anak2 kamu..:)

ieza ashaari said...

Subhanallah. Za ni blm lg 2 tahun pn mcm oh,br lg.byk lg dugaan.

Happy 5th anniversary.semoga kekal hingga syurga.

mommy.aisy.hana said...

Selamat ulang tahun ros.. dah lima semoga sepi syurga..

amal said...

happy 5th anniversary ros!! suka tgk gmbr2 family ros. semoga kekal bahagia hingga ke jannah :)

Asz Miza said...

Happy 5th Ann Ros! Fewittt slim oi dulu...

julie shahril said...

bestnya dpt pegi umrah. happy anniversary!

Shasha Azmar said...

rosssss...lainnya muka ros dedulu..comeyyy angat nihhh