Tuesday, February 18, 2014

Update Humaira :)

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah :)

Banyak perkembangan yang positif pada Humaira ni. Walaupun lambat di mata orang, tapi Ros tetap harap dia boleh berjalan and bercakap seperti biasa. Di kala 1tahun5bulan, ramai baby dah berjalan. Tapi Humaira ni special sikit , baru merangkak and boleh duduk. Bab berdiri tu alhamdulillah dah boleh dah.


Bab duduk memang dah pro skrang. Tapi kekadang ade jugak tumbang ke belakang.. Pelan2 ye anak :) Insha Allah lama nanti boleh duduk dengan stabil dah.. Kalau dulu nak duduk dlm troli memang tak boleh..lembik.. Tapi sekarang alhamdulillah dh boleh :) 

Kat bawah ni plak aksi kalau kita suh geram... Memang terketar2 badan aksi geram yang dia buat :p





8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

comel nyer!

Kakzakie said...

Lambat tak apa janji boleh.
Jgan bimbanglah Ros.. sabarlah sikit. Ini nama ujian..

Tengok tu dia tunjuk muka geram tapi kita yg tengok dia geram macam nak gomol je rasa:)

Asz Miza said...

Alhamdulillah Ros. Insyaallah tak lama lagi Humaira berjalan..bab geram tu sama je rupa cam ammar..hehehe..harapnya Ammar dapat jadi cam Humaira gak nanti. :)

Irene Dahayu said...

ros, kita ibu bapa ni jangan cepat putus asa yer.. kita mesti nak yang trebaik utk anak. adam pun bula tak teh 1tahun 3bulan. sekarang pun tak boleh buat ayat. biarkan apa orang nak nilai,janji anak kita hepi dengan kita..

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

yatt said...

ada jer baby lagi lambat Inshallah lepas ni lari laju dah :) good luck humairah

::puan ungu:: said...

go humaira go...geram tengok humaira comel sangat...

Nana Aris said...

InsyaAllah tak lama lagi berlari la tu..

kalau berminat dengan supplement shaklee boleh visit blog akak ye =)

http://ainasuraya.blogspot.com