Sunday, June 01, 2014

Erin (..life after "i do") First Giveaway

Jom join lagi... Kikiki.. Hehehe... Byk kali join, nak menang tu susah.. Hahhaha... Insyaallah ade rezeki tak kemana kan..lagi pun boleh mgeratkan lagi persahabatan blogger :)

TEMA GIVEAWAY


 Daddy and Baby Cool


SYARAT PENYERTAAN

Mode garang is on! keskes

1)  Follow blog ..life after "i do"

2)  Buat satu entry dengan tajuk  Erin (..life after "i do") First Giveaway

3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry korang tu.

4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha)

5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.

6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha

7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014.

8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu

9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini



Ok, kat bawah ni gambar yang rasa paling cool bg Ros.. Ingat dah xde gambar ni, sekali tjumpa. Terus gedik nak join..hhahaha.. Susah nak ade gambar anak dengan papa nya :p


Bagi Ros, gambar ni rasa cool sebab Auni menolak makanan yang papa suap :p xpernah macam tu, ade hari tu papa dia suap telur masak separuh. Muka macam tu plak yang dibuatnya. Sampai sekarang, Auni tak boleh tengok bnda lembik2... Hahahha

1 comment:

erin said...

tq join ros, goodluck