Tuesday, February 04, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

Jom kali ni join 1st Giveaway Ctmah Rahim.. Menang atau kalah itu adalah rezeki kan. Saje sonok2 join.. 



meh nak list syarat-syarat yang aku kenakan k:

  1. korang kena follow blog aku imaginasictmah 
  2. korang kena follow jugak blog business ikan bilis akuctmahcorner 
  3. tajuk entry korang ialah 1st Giveaway Ctmah Rahim
  4. korang just copy gambar tema, gambar hadiah dan tarikh tutup dan pastu paste dalam entry GA korang tu (tak yah rajin sangat copy seluruh entry aku k)
  5. lepas tu baru korang letak gambar aksi anak-anak korang dalam kereta. INGAT, gambar anak je aku terima k. anak jiran ke anak buah ke aku tak terima tau! =)
  6. bawah gambar anak, korang boleh cerita sikit pasal gambar tu. tak kisah la anak tu tengah nangis ke, tengah ketawa terbahak-bahak ke, tengah mengelamun ke. just a few words, tak mau panjang sangat na
  7. last sekali, sila paste link entry GA korang ni kat ruang komen entry aku ni  tau. senang sikit aku trace 1-1
## 4 orang pemenang akan dipilih berdasarkan pada gambar yang aku rasa comel kelakar or buat juri aku tersenyum

untuk design beg dan thermos bia aku pilih yek, based on yang menang tu anak lelaki or anak perempuan

## 1st Giveaway aku bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)


    Ni gambar Humaira dalam kereta. Leh lawan muncung alisha tak?? Hehehhe,.. Tangan tetap mak jemah uollsss :)



2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

insya Allah kalau sempat nak join

ctmah said...

aaaa comelnya muncung humaira tu! sangkut baldi pun lepas.hihi!
anyway thanks dear. all the best tau