Friday, January 24, 2014

Update tentang KAMI!!!!!

Tajuk bajet hott.... Macam la orang nak tau tentang kita kan :p Ramai yang bertanya tentang rumah, humaira :) tq sgt sebab amek tahu.. Alhamdulillah semoga jumaat kita lebih indah hari ni. Tak sabar nak tunggu semua renovate rumah siap. Dah tak sanggup rasa nak ngadap makan luar hari2... Sebu perut...hahhha... Masing2 dah merindui masakan isteri & mama. (Mcm lah masak sedap kan :p) Tinggal grill, pintu kabinet and bumbung belakang je lgi. 

Lepas ni untuk deco2 lak.. Huhuhu.. Bab deco ni yang paling lemah.. Tangan tak berseni... Tunggu je lah... Wakakaka.. Eh mcm dah lari topik je :p Nanti Ros update pasal Humaira and rumah yer.. Sekarang mood malas jer nak update... :)

Kat bawah nak share untuk para suami/bakal suami :) jangan sakiti hati isteri yer... Semoga ini semua membawa 1 manfaat kpd kita..


Jap2 korang, ada lagi ni.. Di hari jumaat mulia ni, jom kita ambil tahu RAHSIA REZEKI MELIMPAH,HALAL & BERKAT :) 



8 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

InsyAllah, saya jaga hati isteri..

eMMe said...

Ya, terima kasih ros, hope kita same2 jaga hati pasangan masing2.. kalo terluka, cepat2 ubatinya...
hehehe...

yea.. solat duha.. InshaAllah kalau ada kesempatan, kita laksanakan lah... InshaAllah...

Kakzakie said...

Walau apapun sebenarnya adalah tanggungjawab sama-sama saling memahami dah elak dari berbuat yg boleh menyakiti barulah bahagia dunia dan akhirat..

yUmiE AzuRa said...

Nice share ros:)

Mommy_Cha said...

waaauuuu.
byk citer ros ni rupanye.
insyallah akan ku forward link blog ni ke somiku :)

Umi Qi said...

Sonok tau dengar progress umah ros nak siap x lama lg...hoyehhhhh...rasa cm nk pindah dok penang jek...leh beli umah cm ros...cantikkkk kikiki

Umi Nazrah said...

salam singgah. deco memang best. apatah lagi rumah sendiri. salah satu impian saya jugak tu. inshaAllah saya boleh capai! ^_^

Cantik Sihat Semulajadi www.cantiksihatsemulajadi.com

~YUN~ said...

Tq for sharing ros! :)