Thursday, January 23, 2014

Jom like Facebook iHaram Salaah archives .....!

Kekadang takut nak scroll ke bawah kat facebook. Takut dengan perkembangan terkini, takut nak tengok kesan makan tu kesan makan ni. Tapi kalau tau kesan boleh cepat ubahkan cara pemakanan kan.. Eh dah lari topik ni.

Kisah fb iHaram Salaah Archives, Ros suka sangat sebab seronok tengok gambar2 live update kat Makkah/Madinah. Rasa dekat sangat. InshaAllah jika ada rezeki lagi, teringin nak pergi bawak anak2 yang 2orang ni :) Jom la kekawan kita pakat like. Dapat pahala tengok benda2 baik kan. 

Ni ada beberapa gambar yang diorang update :)








1 comment:

Umi Qi said...

Bila baca entry ros nih...buat Umi Qi sebak dan menangis....rindukan madinah dan makkah...pernah buat umrah tahun 2010...sekarang dh 3 thun berlalu...jom kita doa Allah murahkan rezeki utk ke sana...aminnn