Tuesday, January 07, 2014

Dah mula merindu :(

Alhamdulillah dah dekat 3bulan pindah rumah baru :) bila dah tinggal di sini, mula lah rindu rumah lama kan. Masih tidak berpenghuni lagi rumah kat sana. Asben tak war2kan untuk disewakan sebab sibuk masih ade kat rumah baru ni. Progress rumah Ros ni memang slow2 ikut bajet.. Masuk dulu, bru pikir nak wat grill, dapor suma. Tq ma abah datang tolong kemas sikit2..

Jiran-jiran semua baik belaka... Alhamdulillah.. Rumah Ros menghadap surau, tenang bila pagi dah dengar azan. Maghrib plak dah tak rasa takut sgt. Syukurr.. 14hb ni ada masak2 kat surau, boleh katakan penduduk semua aktif dengan aktiviti :) Dah biasa duk rumah sendiri, jadi bila rumah kedua ni dah tau apa yang boleh buat apa yang tak boleh buat.. Tu bg Ros dan asben la untuk bagi mudahkan keje kan :) 

P/s : masih belum sempat terjah blog korang semua.. Tenet streamyx, unifi, maxis suma xde sini.. Celcom ade tp slow.. Ros guna data jer... Tunggu yer kekawan :) 






8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

x pe take ur time

Mama Idlan Irsyad said...

cantikla.. suka saya tengok..

Allene said...

SERONOK TGK.. BESAR RUMAH...

S.n.Fariza said...

cntiknya :)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Take it easy... lama-lama settle la...

Cik Puan Rara said...

weiiiii cantiknya rumah ko! jeles tapi happy!

Khai♥Rin : anies said...

cantik

julie shahril said...

cantik rumah ros..