Monday, January 27, 2014

Alhamdulillah 24tahun sudah!!!

Alhamdulillah masih lagi diberi peluang untuk bernafas. :) birthday mama ni selalunya biasa2 je la. Bday anak selalunya meriah2.. Kikiki.. Tapi ade jugak yang terlupa nak wish bday kita semalam. Ternanti-nanti jugak tp xpelah kita memahami keadaannya yang sibuk dan tak sehat... Guess who??? Simpan dlm hati jer la kan :p hahhaaha...

Semoga genap 24tahun ni, akan jadi ibu yang baik untuk anak2.. Isteri yang baik untuk suami dan anak2 yang baik untuk ibubapa dan mentua. Dapat jugak merasa kek aiskrim semalam. Tq asben beli kek ni and belanja pizza semalam... Nak tuntut double hadiah boleh x?? Kikiki :p 
(Bestnyer klu asben bca nih)..hahhaha :)


12 comments:

Nurul Aziz said...

Happy Birthday!
Kita sebaya :))hehe.

Wawa said...

epi bday ros!!

Ilyani said...

happy birthday ros...mudanye...hehe

msredcheesecake said...

HB... cakap terus je kat hasben...hheee

Mommy_Cha said...

BH lagi sekali ros :)

achiek anis said...

lor muda belia lagi rupanya....eppy besday ros

::puan ungu:: said...

happy belated birthday ros=)

Masya said...

Happy belated bestday ros.... Peluk kuat2 kt kan sama bulan kelahiran ... Tp lupe tarikh kikikiki sory.. Moga dipnjgkan umo dan dimurahkan rezeki

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday!!
muda belia lg ni.. heheh

pssstt
kek bikin terliur laaa.. =)

lesungpipit said...

Happy Bzday dear...
oh, adeq kite upenye...hehehe

ieza ashaari said...

untung jugak ada org nak clbrt.. za ni non hado.. bertabahlah.. hrp beday tahun ni husband buat surprise.. hrp r.. jgn tggal hrpn.. kuikuikui..

:: Mrs.SyahNia :: said...

hepy besday dik..bwh akak setahun je ni..hihi

boleh tambah baby lg pasni..ngehh ;))