Wednesday, March 13, 2013

4tahun telah berlalu...syukurrr :)

Alhamdulillah hari 13.3.2013 genapla perkahwinan ros&asben yang ke-4 :) semoga kasih sayang ini berterusan hingga akhirnya.. Terima kasih abg cyg untuk segalanya... Just wish and wish jer. Kita org rancang genap 5tahun sekali baru nak celebrate :p tapi sebelum ni Ros ade order kek untuk celebrate tahun ni, tapi apa kan daya..terpaksa CANCEL gara2 Ros kena balik berurut sebab jatuh kerusi...haishhh.. :(






Monday, March 11, 2013

Foot detox murahh..JOM BELI :)

Entry melekat nih...scroll ke bawah untuk entry baru yer :)

JOM BELI....Harga untuk foot detox.. Harga includes postage..sabah sarawak Postage kira lain yer.. :)\

Dah nampak kesan baru Ros start jual. ALhamdulillah banyak perubahan positif. :) Tujuan utama ialah untuk buang toksik, tapi Asben Ros pakai boleh juga untuk hilangkan lenguh2 kaki. Banyak lagi abg ipar pun pakai cakap ok, mak kawan asben pun ckp ok.,. Apa pun jom la try dulu baru tau kesannya.. Insyallah dengan izin-NYA.. :) 

HARGA DIBAWAH NI INCLUDES POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA.. UNTUK SABAH SARAWAK POSTAGE KIRA LAIN YER :) 

~ 50PCS RM30
~ 100PCS RM55
~ 150PCS RM75
~ 200PCS RM100



 Berminat?? Boleh message Ros..
**FB ( http://www.facebook.com/RizaRos?ref=ts&fref=ts )
**HP ( 019-4578066)

Friday, March 08, 2013

Bye bye anonymous!!!!!!!!

Bebaru ni sering Ros dapat email tentang comment dari anonymous... Lastly buat keputusan memang lepas ni xdpatla diorg nak komen sesuka hati.. Ekekke :) kekawan blogger semua ada google account baru leh komen kan?? :p ***tQ jgak yang sudi komen kat blog Ros ni... Maaf andai Ros tak dapat berblogwalking... Ade masa memang semua Ros terjah... YANG BLOGGER tiada nama di BLOGLIST/BARU LEH TINGGALKAN LINK di sini yer... Sayanggg korang ketat2 :)

See....melampau kan anonymous ni punya...hahhaha...no more lepas ni..kihkih.. :p

Thursday, March 07, 2013

5 bulan sudahh :)

Alhamdulillah little sister Nur Auni yang bernama HUMAIRA ni dah cecah 5bulan.. Sebelum ni, fikiran memang duk risau kat dia. Lambat meniarap, kepala belum tegap, tangan and kaki tak gerak.. Letak macam tu keadaan dia, mcm tu la dia.. Sekarang ni bila dah cecah 5bulan baru boleh meniarap, golek ke sana sini.. :P Syukurr...

Setiap perkembangan anak2 memang lain sangat.. Selagi dia aktif, tak perlu risau. Tapi hati ibu kan sentiasa risau melihat perkembangan anak :P Masa Auni dulu memang semua cepat. 3bulan kepala dah tegap.. Bila sampai kat Humaira, dah 5bulan masa lembik2 lagi mana tak risau kan..

Apapun semoga anak2 ini menjadi anak yang solehah.. :)


p/s: Nanti story pasal my auni plak..kikiki :P

Wednesday, March 06, 2013

SUDAH KEMBALI...

Assalamualaikum semua...

Lama tak update blog..Ade sesape rindu tak?? hihihi... perasan lak.. :p Nak kata Ros ni sibuk tak lah sangat tapi sejak akhir2 ni macam terganggu je fikiran.. Asyik nak sedih jer.. :( Kekadang rasa kuat, kekadang rasa lemah sangat..

Selalu dengar ceramah prof.Muhaya dalam RESET MINDA..Rasa bersemangat sikit...
1) Orang yang bahagia selalu melihat kebahagian orang lain
2) Allah akan uji apa yang kita mampu
3) Ujian penghapus dosa
4) senyum adalah pengubat jiwa dan lara
5) Zikir buat kita tenang
6) Jangan rasa anak kita lebih dari orang

Bila rasa nak update blog, rasa takut+sedih sangat.. Entah kenapa.. Ros banyak jugak membaca bab anak ni, tu yang jadi macam tu kot.. bahaya sana bahaya sini. SEKARANG NI, YANG BAIK DIJADIKAN TAULADAN, YANG BURUK ROS TINGGALKAN.. Bila tengok anak orang cepat pembesarannya, Ros jadi risau.. tapi Alhamdulillah semakin hari semakin sihat anak2 Ros.. Terima kasih atas doa2 suami dan kekawan blogger..

Banyak sebenarnya Ros nak share dengan korang..Insyaallah pelan2 menyusul :) Blogwalking pun akan Ros terjah nnt.. Alhamdulillah sekarang ni fikiran dah jadi nak hepi2 sebab boleh storymory kat sini.. :) Ros doakan mummy semua tabah menghadapi dugaan Allah, begitu juga dengan Ros.. Moga kita semua diberi kesihatan yang baik..