Tuesday, December 31, 2013

Rainbow Birthday Party Geng Blogger :)

Alhamdulillah selamat pergi selamat pulang. Memula plan memang tak pergi birthday ni. Tp tetiba mak ayah ajak jalan time cuti krismas ke KL. Apa lagi terus la nak ikut. Sbb pertama nak bday tu lah. sbb kdua adalah IKEA. Mcm mcm nak beli, tapi sampai sana sayang duit. Cucimata je la. Hahaha. Ada la grab frame untuk rumah skit :-)

Kisah bday party memang best sgt. Dapat jugak Ros join gathering korang. Dapat mengeratkan lagi kenalan. Wah gittewww :-) suma geng blogger. Super cantik la semua2. Daku tak terhandle dgn dua orang anak ni. Ramai yang tak sempat nak bergambar... Dengan mak2 bday girl&boy pun tak sempat nak bergambar. Thanks jugak pada yang tegur Ros masa tu.. Ada yang kenal Ros laksa, ada yang cam Humaira :-) 

Tggu bday lain, memang nak angkut suami. Hahaha. Apa pun tak puas jmpa korang. Hrap 1 hari nanti dpt kita borak2 n jumpa lagi. Tq korang sudi jemput. Sanggup ku redah dari Penang Demi mu anak2 comel Ammar, Syasya, Sofiyya, Zain, Rayyan dan Iman :-) :-) Goodies korang memang terbaik.. Tak sempat nak snap, sampai umah mak sedara anak Ros dah sepahkan :p

                              
                              
                              
    
        
      

4 comments:

achiek anis said...

saya ler tu tegur humaira...kih kih kih

~Lieza~ said...

Tq Ros sbb sudi dtg dr jauh... Dpt tegur Ros sekejap je masa kt pentas tue... Hehehe...

e.t.t.y said...

yeayyy ada gambarkuuuu

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Hihi ..seronoknya kalau dapat join aktiviti mcm ni (^_^)

selamat tahun baru buat sis sekeluarga ..