Friday, December 06, 2013

MRI SCAN HUMAIRA

Rasa luluh sangat hati bila tau Humaira nak kena wat scan MRI ni. Rasa mcm tak nak pergi , sebab tak nak tau result. Ahad ni 8/12 jam 8pg, Humaira kena wat ujian tu. Jam 5.30pg dah tak blh mkn apa2, bmkna Humaira kena puasa dan akan dberi ubat tdo :-( Seberat2 dugaan Ros, ada lg yg berat. Ros terima dugaan Allah jika ia dah beri. :-) Korang doakan jugak smua dipermudahkan dan result brain Humaira normal.

Alhamdulillah result darah Humaira Ahad lepas smuanya normal. Doc ckp kalau keputusan MRI normal, diorang nk test kromosom and genetic. Selagi xjumpa knapa, akan terus diuji :-(

Semoga kita semua kuat mghadapi segala ujian. Dalam kesedihan, Allah takkan lupa untuk selitkan secebis KEGEMBIRAAN untuk kita. Mungkin nak hapuskan dosa2 lampau. Mana tahu kan RAHSIA ALLAH :-)

19 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Moga di permudahkan dalam penyembuhannya..aminn.

Nurzakiah Hanum said...

amin

Falsya said...

Kesian humaira..sabar ye dik..be strong..cekalkan hati..kalau akak xtau la mcm mana bile anak kene wat mri segala..anak baru nak amek darah akak dh bertakung air mata kesian..anything update ok..take care..

safiyyah osman said...

Sabar byk2 ye ros...

Tina Othman said...

Allahuakbar siannya humaira

Byk2 bersabar ye ros

Sura Mohd said...

Salam Ros..harap Ros diberi kekuatan dalam menghadapi saat2 begini..semoga Humaira sihat dan normal segala galanya..

yUmiE AzuRa said...

Insyaallah ros,humaira will be fine.jgn sedih2 k.ros kn kuat :)

julie shahril said...

saya tau berckp tak semudah awk yg menghadapinya...tapi saya tetap nk ckp jugak, semoga awak tabah dan kuat. saya dpt rasa kebimbangan dan sedih awk tu..

saya doakan humaira sihat dan normal sama mcm kanak-kanak lain. Insha Allah.

Mimy Hamid said...

amin akak doakan semoga semuanya berjalan lancar...hope tak de apa...humaira good girl..anak yang sihat

Rizziela said...

Anti doakan yg terbaik utk si Comel

aLyNnZ said...

berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul..Bnykkan bersabar..alynn doakan result humairah baik2 belaka..comel sgt humairah..

Faizah^Ramli said...

Insya allah xda apa2... mungkin humaira nk jadi org yg hebat 1hari nanti...siapa tahu... so far mcm mana progress dia?da ada sedikit peningkatan?

Asz Miza said...

Semoga baik2 je Ros..Inshaallah takde pape HUmaira sihat dan normal cuma lambat..kak paham perasaan Ros..I've been there :)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Kami akan doakan segala yang terbaik untuk anak awak...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Maaf, mungkin saya tak aware... Since Doc masih tak detect apa-apa lagi... Apa sebenarnya masalah anak awak yer...

::puan ungu:: said...

Semoga baik-baik sahaja Ros...insyaALLAH Humaira xada apa2=)

♥ ROS ♥ said...

Tq semua pembangkit semangat ros.. Ros syang korangggggg semuaaaa :)

Izni : pkembgn lambat jer.. Dh setahun blum merangkat or duduk.. Tp mak dia over lebihhhh :p

Mrs. Engineer said...

insyaAllah allah permudahkanNya...

Siti Asiah said...

Kuatkan semangat ye Ros, moga Humaira sihat & dijauhkan dari segala musibah...