Friday, December 06, 2013

Apa ada di Malaysia?? Lawak petang :) :)

Untuk hilangkan sedih2 ros jom layan gambar ni.. Hehhehe... :) 
Tq korang bagi semangat kat Ros.. In shaa Allah akan cuba tabah dan kuat...
Ros tetp akan datang blog korang if Ros memang free n tenet ok.. 
Kalau taknampak Ros tu, tenet memang slow sgt... :) 

7 comments:

Mimy Hamid said...

memang betul pun ros...realiti..kawan kakmi kata UK nak jalan bebas tak takut langsung

♥ ROS ♥ said...

Ken kakmi... Best duk sana.. Rumah pun xperlu pagar segala :)

Hunny Kitty said...

kat malaysia ada sign LEMBU & TAPIR....hehehehe

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. saya follow sis kat sini n kalau sudi follow la saya balik yer... ;)

Sherwieyna Muzzawer said...

alamak nampak comel je simbol2 tu..hahaha

eMMe said...

haaa... Malaysia la plg unic, takde binatang cam negara lain, tapi ade peragot, takot la kalo nak lalu kawasan yg ade signboard ni...huhuhu...

Khai♥Rin : anies said...

ekekekekeke epic!