Friday, November 08, 2013

Selamat berhujung minggu!!!

Hari jumaat hari yang dinantikan.. Semua mood weekend nak cuti :) 
Weekend ni Ros sibuk sikit, sabtu nak gi check umah sebab ada pemasangan aircond dengan ukur langsir. Ahad pulak ada fisioterapi Humaira. And terus stay kat umah mak. :p

Kat bawah pulak perkembangan Humaira yang lucu sikit.. Bila kita cakap wat mulut dia akan wat muncung gitu.. Ala2 duck face. :p ari2 mesti nak buat :) 



12 comments:

aLyNnZ said...

haha..comel..geram..kalo depan mata mmg dah tarik muncung tu..hihi

Nurzakiah Hanum said...

happy weekend

Tina Othman said...

alalala comelnya buat muka duck face tu

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

geramnya aunty tengok ..umah2!!! mcm baby delysha jugak baby dear ni tau ..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

apa hal tuuu...

::puan ungu:: said...

ala tomey-tomey...comelnye humairah ni...

Wawa said...

eee!comel betul la humaira ni!

Ilya Melissa said...

cantik nya baby humaira ni...suka tgk part mata dia..cute!

Cik Puan Mimi said...

Comeiiinye diee. Mulut muncung pon tetap comeii

DYatie said...

Ala2 comel.. geram auntie tengok!

-DoUbLe Z- said...

gerammmnyeeee...comellll sgt humaira..mulut tu nak geget sikit leh..mmmmuuah

Aty_Fared said...

Ambooiiii... ber duck face yer... kiss kang.....