Friday, November 29, 2013

No more ipad :)


Dua-dua ipad dah selamat dijual. Ros tengok Auni pun dah kurang nak main jadi decide jual terus. Duit tu bolehla asben backup barang2 lain untuk rumah kan. Esok birthday Kakak Auni, kitaorang cadang nak beli papan gelongsor yang mainan tu kat dia. Guna duit yang jual ipad tu katakan. Nampak jugak la hasil sikit kan.

Ada jugak yang kata tak baik biar anak main ipad lama2.. Tp bg Ros atas masing2 kan. Kekadang nak masak apa senang bila anak ngadap ipad ni. Kekeke.. Banyak jugak kemudahan bila ada ipad. Bila tak de ipad ni, suma dia nak ikut bontot je walau kita ke mana :) 





9 comments:

Masya said...

mmg ada baik buruk terpulanglah pada cara kt nak kawal dan bagi anak main.. bgs jgk cadanagan hadia tu... jual yg ni..

Mama Idlan Irsyad said...

erm, betul tu.. saya bl tab murah untuk anak main masa saya buat kerja/masak/online.. mainan dalam tu kurang.. anak saya suka main puzzle ABC jer.. n dia tgk Upin ipinkt dalam tu...pemantauan mmg kena ada la jugak..

Allene said...

lin rasa nk jual ipad da.. huhuhu nk bli yg mini plk.

Umi Qi said...

Btol ckp ros...bergantung kepada keperluan kan...ipad nih mcm2 leh buat ros...tp ada kalanya kita kena fikirkan sama ada ia perlu atau tidak buat masa sekarang

ctmah said...

bagusnya mama ni.. surely kak auni makin seronok main papan gelongsor. macam2 skill boleh buat ni..hehe

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Bila jual IPad, susah la awk nak online...

Gieyana said...

Bestnyer da byk..;)

~ NANA ~ said...

i bagi ayish ipad tapi tahan la 5min je...hahaha...elok gak dia tak suka

Mimy Hamid said...

kak mi sejak tab hilang tak berganti dah...huhu bergantung pada tepon je la