Thursday, November 14, 2013

Details tentang penapis air coway :)

Ramai plak duk watsapp Ros tanya pasal detail macam mana leh dapat harga murah. Sebenarnya asben buat ansurans selama 3tahun.. Kiranya penapis air ni asben beli. Kalau sewa, dalam rm110/permonth dan servis percuma dlm tempoh 5tahun.. Tak silap la.. Kalau salah ampun...hahhaha... Untuk yang macam ros rm75/permonth tu sebab ansurans yer.. Servis percuma selama setahun :)

Lagi satu, masa Ros beli ni ada diskaun 20% dari harga asal. Sekarang tak taulah ada lagi ke tak promosi tu. Leh try tanya kak sarah nanti. Alhamdulillah mudah urusan dengan dia, dengan lemah lembutnya, kira best la urusan dengan dia. Walaupun duk jauh tapi dia still akan pantau customer dia. In shaa Allah moga semua dipermudahkan :)

Untuk mengetahui lebih lanjut leh terjah/pm/call kak sarah


Ada jugak yang bertnya pasal water quality semalam. Kat bawah ni terbukti coway pun ada :) 

7 comments:

PUANSTOBERI said...

yerp. betul. sewa beli RM110/mth - servis free 5 thn. dia akan servis every 2 mth (tanpa gagal). Mereka yang akan call kita utk datang servis, so takde la timbul masalah kita terlupa ke apa.

Kalau tak..sekali servis RM400.

Ummialyaanas said...

waaahhh..tercari2 gak info pasal ni..thanks share :)

Kakzakie said...

Rumah kakak dah guna brand Amway tak tukar dari dulu hingga kini..

ameris said...

gud info. mmg tgh cari water filter ni ros.

:: Mrs.SyahNia :: said...

yupp..mmg perlu penapis air..skang air pun tak tahu kualitinya cmnekan..

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Bgusnya penapis ni .. alhamdulilah ..terima kasih atas infonya sis ..muahhhh

SyimaSyaz said...

yay i pun nak belilah... dok bancuh aisya punya susu guna air biasa je... sian dia