Friday, October 04, 2013

Jumaat selalunya indah.... :)

Alhamdulillah diberi kesihatan yang baik di samping anak2... Bercerita bab anak2 ni, kekadang diorg adalah kebahagian kita... Kekadang kita boleh bersedih kerana dia. Tak sabar nak menunggu besar, tapi bila besar teringin pulak nak merasa yang baby..motippp???? Perempuan kata kan.. :p

Hari jumaat ni mungkin hari paling gembira untuk yang bekerja sebab esok adalah hari SABTU. HARI CUTI WEEKEND katakan :p .. Tapi bagi surirumah pun happy tau sebab suami bercuti.. Hehehe.. Mood nak berjalan je :p Bila tiba je hari ahad malam, mood dh spoil asben dah keje esok.. Wakakka,, :$

Apapun bagi yang takdapat menjadi surirumah, janganlah kamu bersedih, demi suami&anak-anak kita mencari rezeki.. :) 

Seronok sgt la dpt main tepi kakak... :)

Berkereta pulak... :)

Kakak Minum susu pun kena kacau.. Jd mama bg botol jugak kat adik,, :p


Mana lah anak tak ikut kan, hari ni pun mak amek gambar lg sebelum makan... Nasi goreng jer.. Mama dia malas.. Mood nak berjalan jer esok..wakakkaka

       

14 comments:

D Yatie said...

betul tu ros. mereka racun mereka penawar. umpamanya.
kte nih kekadang rasa cam nak ada baby lagi seorang. nak bagi arissa berkawan sebab dia memang jenis berkawan. tapi lambat lagi lah kot. hiiii.

Asz Miza said...

Seronoknya tengok anak2 ros ni. :) Humaira lagi banyak progress dari Ammar. :) Harapnya satu hari nanti Ammar pn dapat pegang botol macam Humaira. :D

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat yang indah

Khai♥Rin : anies said...

tanpa suri rumah apalah erti rumah tangga kannn

Mimy Hamid said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duk umah golek ngan anak anak..heaven

aanie said...

seronoknya nak g jenjalan....mesti dh plan macam2 dah ni....

Mrs.Farhana said...

bestnya dpt golek2 kat rumah dgn anak2..bila la time kt dpt merasa..hehe!

happy weekends dear :)

diana said...

surirumah atau bekerja masing2 ada kelebihan nya..kan??

Hana Soffelia said...

Ala jelesnya.. Kita kerja weekend ni..

Chekgu Azrine said...

Bestnya..hmm..akk dh msj gov ni hardly la nk bentikan..huhu

Umi Qi said...

sedap nasi goreng tuh wpun simple...yummy...rajin la ros

SweetLikeWhat said...

bestnya jadi surirumah..seronok dapat didik anak sendiri...

~ NANA ~ said...

ros...syok tau tengok anak2 umur camni...duk rumah mmg best kn? hehe

hayati hashim said...

Kita pn klu sabtu mmg mkod nak bejalan dan malas masak. Jumaat mood nk guling2 atas katil. Cuti namanya kan....walau surirumah kena jugak manfaatkan time cuti tu..