Thursday, October 31, 2013

Game addicted : Hay Day

Benda gini pun nak citer kan..kikiki...suka hati lah, blog sendiri, apa nak citer pun boleh okeh... :p takmo baca, jangan baca!!! Hmm bercerita tentang game ni, kalau duk umah boleh la nak main game kan. Hilangkan boring katakan. Lepas masak kat anak-anak, time rilex layan game kejap.. Kain pun sanggup tak lipat oi main games ni... Hahahaha

Ros sekarang addicted dengan game HAY DAY ni plak.. :) dulu duk bising pasal candy crush lastly sangkut terus tak main.. Merajuk katakan..kikiki.. Game ni susah jugak la sebab nak main bagi capai goal untuk dpat level seterusnya. Nak capai goal kena la buat ternak lembu untuk dapat susu, bel ayam untuk telur dan sebagainya :)
Jom layan gambar saje :)



9 comments:

:: Mrs.SyahNia :: said...

uittt kaki game yea dik ros ;))
ank2 join sekali lah tu..hehe

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Hihi ...dear suka main game ye .. umi ni kalau main game cepat putus asa ..main puzzle2 pandai la hihi ..

apapun ..chayok2!!

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Tingat zaman gila main farmville dulu.sanggup bgn tgh mlm nk kemaskini kebun.haha

DYatie said...

pernah main dulu-dulu.. farmville.. hahhaha.. hay day baru kot ye?

aLyNnZ said...

wahhh..cam best jew game nie..nak try ...

aLyNnZ said...

try carik kat application game hay day..tp cam lain plak..cam kuar game farm frenzy 3 pulokkk..alamak camner?

♥ ROS ♥ said...

@alynzz : ni application apple kot.. Kt android xde rasanyer.. Sbb nk install kt hp xdok :p hihihi

Masya said...

lama dah x main game mcm ni.. berkebun kat hp lah ni yer..

Moni Musa said...

Jom kalau takde kaki nak berHD cari akk
GC id : k4konimoni
atau search neighbourhood:
Ladang Ganja Mak Aku