Thursday, September 26, 2013

Shopping IKEA la sangattttt !!!

Lepas2 jemah di Aeon setiawangsa,  mak gi shopping IKEA plak. Tujuan datang kl ni memang nak g IKEA. Hari sabtu Ros bertolak, lepas kidzoona trus ke IKEA. Shopping sampai malam. Sebelum sampai tu kami solat jamak siap2 :-)

Ok fine, ingat dah setel shópping. Keesokkan harinya asben ajak pergi lg.. Tak sempat nak ke mana dah. Ada bday anak kawan pun tak leh nak pergi. Duk sana dari pg sampai la kul 6ptg.grrr.. Dari rumah kak ipar ke Ikea amek masa sejam lebih jgak. Letih atas jalan je :-P Balik memang tido je..

Eh hari isnin nak blk dah. Tapi asben ajak lg ke IKEA. Tgk, punya teruk kan. Hahaha.. Sakaannn sgtt... 3hari berturut hanya ke IKEA. Kali ni memang g belah belakang mcm bahagian dalam bilik air. Apa yg kami beli? Hmm bolehla sikit2 untuk rumah baru. Tapi tak da la korang masuk rumah tu nampak barang IKEA ja. Wakakaka :-P

kecian ini budak... ada carseat pun xdpt duduk.. kakak semua jeles... :P
see...barang memang penuh..itu naik UNSER.. kalau naik myvi, mau tak berjalan..hahhaah
MEATBALL ni balik buat kat umah jer.. tak sempat nak nak makan kat sana :P

Masa kat IKEA ni dapat jugak jumpa dua org kawan yang melalui fb.. Best sangat dapat jumpa korang.. To cik asben, sorry ea kalau kami sembang lama sgt.. ekekeke... Harap 1 hari dapat kita jumpa lagi..

asmiza&ammar
tira&akid











20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

meatball sedap

Khai♥Rin : anies said...

lama nyer x g IKEA

Kakcik said...

Seronoknya. Dapat jumpa kawan lagi. :)

Sherwieyna Muzzawer said...

lama sungguh x pergi ikea. teringin nk mkn meatball..

Irene Dahayu said...

pandai rose buat sendiri..yum yum..teringin nak makan...

Tina Othman said...

seriusly tak penah try pun meatball ikea tu haha nama je duduk kl dan selalu soping kat ikea

Nory Zoulkefle said...

bila pergi ni, kalau pergi hari yng sama, boleh jumpa kan..hehe

inazamri said...

akak ni br je belek2 katalog ikea.plan nak gi dec nnt bila bajet tak lari hehhe

hayati hashim said...

Untungla ada laki ajak p ikea. Laki daku klu daku ngajak pun dia dah ngeri... hahaha

♥ ROS ♥ said...

bolehla..tekak meremang gak..hhahaha

♥ ROS ♥ said...

haa jom2 pergi ikea.. kita pun bru je jejak kaki skali addicted..hahhaa

♥ ROS ♥ said...

dpt jumpa kakcik lagi best..senior... :)

♥ ROS ♥ said...

hahhaha.. asben kita yang ajak.. kalau kita ajak mmg xpergi kot.. :P

♥ ROS ♥ said...

wah..ros ari tu amek katalog.. sekali org curi la.. :((
nnt nak g lagi... tggu masuk umah bru..

♥ ROS ♥ said...

haa kak bleh drive... g mkn dgn kawan2 lekaihhh :P hahaaa

♥ ROS ♥ said...

seminggu sebelum akk.. tu lah xdpt jumpa :(

♥ ROS ♥ said...

kita pun saje try sbb org ckp sedap...hahahah

♥ ROS ♥ said...

eh xbuat la kak.. beli meatball yg frozennn balik goreng..hahahah :P

Umi Qi said...

Hebat lah ros leh jumpa geng FB lg...waaa jumpas asmiza best yer...umi QI kalo sopink mmg x nampak org nampak benda brg je kt ikea tuh...selalu org yg tegor umi Qi hahahhahaha lepas nih kena pakai spek mata besaq tgk orang...hehehhe

Mimy Hamid said...

sakan ye kat ikea...suka la ros dah jumpa miza n tira